PREGLED U TOKU Zalba na Staff

PREGLED U TOKU
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 21, 2025
Poruka:15
Reaction score:1
Poena:70
- Vaš in-game nickname
Kosta Panic
- Vaš ID
764-321
- ID prekršioca
admin Branislav Bojanic
- Vreme prekršaja
30/9/2026 19:55
- Opis situacije
Bili smo dosli na zonu eco bilo je 4 3 i ja sam ih pitao jel moze sacekati 20 sekundi rekli su moze i samo su startali i moj igrac iz fama je kreno da puca ja nista nisam uradio sem sto sam izvadio bau bau ali nisam opalio metak na snimku se cuje gde govorim ne pucaj ne pucaj i gde pricam sa drugom fam i odlazim iz zone
- Dokazi
https://youtu.be/XJVLpt6m2i0?si=Qy_QuoZ5Xtzb-bZi
.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:926
Reaction score:79
Poena:105
@Branislav Bojanic | Bane izjasni se povodom ove situacije.

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):Jun 16, 2026
Poruka:305
Reaction score:0
Poena:60
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
U trenutku startanja zone, druge familije je bilo više i bili ste dužni ustupiti zonu njima. Tvoj snimak je duži od snimka na žalbi i vidi se da si ti ustupio zonu.
Smatram da Igraču sa ID-em 764-321 treba skinuti kaznu, ali bi ostali trebalo da je odsluže.
Takodje bi Igrač sa ID-em 849-266 koji nahnadno dolazi i priključuje se pucnjavi trebao biti kažnjen po Pravilu zauzimanja zona 1.17.
​

N

Nemanja Radonjic

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 21, 2025
Poruka:15
Reaction score:1
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
U trenutku startanja zone, druge familije je bilo više i bili ste dužni ustupiti zonu njima. Tvoj snimak je duži od snimka na žalbi i vidi se da si ti ustupio zonu.
Smatram da Igraču sa ID-em 764-321 treba skinuti kaznu, ali bi ostali trebalo da je odsluže.
Takodje bi Igrač sa ID-em 849-266 koji nahnadno dolazi i priključuje se pucnjavi trebao biti kažnjen po Pravilu zauzimanja zona 1.17.
​
Isto se slazem i ako je iz mog fama kriv je.

S

Skela

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:41
Po njihovim postupanjima mislim da bi i ovaj sta nije kriv trebo ofsluzot kaznu posto na sledecoj zoni opet dolaze i rade isto jer nas je vise i mi smo im par puta rekli napustite zonu kad vas bude vise dodite maknut cemo se nisu napustili video cu proslijedit fole kad kuci dodem

S

Skela

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:41
Takodje za ovo sto rade predlazem da se izda warn organizaciji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize