PREGLEDANO Zalba na Staff

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
N

Nenad Bujosevic

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Januar 26, 2026
Poruka:12
Reaction score:0
Poena:40
- Vaš in-game nickname
Nenad Bujosevic
- Vaš ID
162-519
- ID prekršioca
686-887
- Vreme prekršaja
3.10.2026
- Opis situacije
Vratio sam se AFK i vozao se po gradu, greskom sam zakacio neke momke iz USP sto se na snimku i vidi da mi covek ucitao nakon sto sam ga udario. Nakon toga su momci iz USP otvorili vatru po meni gde sam ja uzvratio istom merom, medjutim sa strane je dosao neko undercover i ubio me i vezao me u tom trenutku i onda dolazi doticni Admin koji je u tom trenutku na duznosti u PU i pokusava da me veze medjutim posto sam ja vec vezan meni su se lisice u tom trenutku skinule sto niko nije provalio. Posle toga dolaze jos 2 kolege iz USP i jedan me reanimira ostala dvojica stoje okrenuta meni ledjima. Ja iskoriscavam tu situaciju u svoju korist i lisavam zivota svu trojicu zbog nemarnosti i krecem da bezim. Naposletku dobijam Jail za DM i za PG i kao obrazlozenje od drugog admina dobijam "Meni je cvijic samo rekao jailaj ga i ja sam te jailao", sto je iskoriscavanje svoje pozicije jer je njemu krivo bilo u toj situaciji sto je ispao nemaran i nije obratio paznju na to sta radi trazio drugog admina da me jaila i meni govorio kako sam ja prekrsio svakojaka pravila a cela sustina je da su oni ispali nemarni u toj situaciji.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nEvSTmR03T4Mv6HKJ?invite=cr-MSw5amQsNTI4ODI3Mzg5
.

N

Nenad Bujosevic

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Januar 26, 2026
Poruka:12
Poena:40
Plus sam dobio informaciju od drugara kako je isti doticni admin imao razgovor sa momcima iz USP i pricao "Morao sam da ga jailam ispao je debil" za sta nazalost ne posedujem video dokaz, medjutim to jos vise dokazuje to iskoriscavanje njegove pozicije gde kad nesto nije po njegovom ili ispadne nemaran u nekoj situaciji, trazi dlaku u jajetu i nabraja neka pravila kako bi tog nekog drugog zatvorio i umesao se kao Admin u RP situaciju

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:732
Poena:90
1791101047379

Žalba odbijena bez ikakvih prava, nakon reanimiranja ispalit rafal na 3 policajca mrtav hladan. Kompletni failRP.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize

Top Bottom