PREGLED U TOKU Zalba na staff

PREGLED U TOKU
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Z

zoki123

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Oktobar 1, 2026
Poruka:3
Reaction score:0
Poena:5
- Vaš in-game nickname
Zoran Krastic
- Vaš ID
263-320
- ID prekršioca
666-999
- Vreme prekršaja
oko 19:23
- Opis situacije
otvorio tiket pisao poruke ovaj gospodin pustio muda i banovao me
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nzb0ql0VTray6CBWu?invite=cr-MSxsa1QsNzE4NTI3OTk4
Znaci ovako ja sam otvorio tiket iz razloga sto admini ne resavaju nista prvo lik odbije zalbu za psovanje majke pa onda prihvati na 3 dana i taj lik i dalje nije banovan.Isto sam se zalio na to da sam okacio zalbu na istog ovog lika jer je ono strasno sta je uradio.Bili su tu on i njegov drugar ubio je njegov drugar nekol lika on je sad nebitan i mi mu govorimo da ode i da ga pusti i lik nece pokusava u kola da ga ubaci vidi se lepo da njegov drugar i on dizu puske on govori kako puska nije bila dignuta a jeste ima pusku na glavi receno mu je da ode nije teo krenuo je da me napada i da govori sta je bilo ljutito.Posle kad smo ga ubili normalno smo nastavili igru ali lik je nas bringovao i pricao nam je kao da smo mi sjebali nesto a nismo i ja dok sam pricao lik mi je u rec upadao svo vreme i onda se iznervirao i rekao da ce da me mute.I nije nas kaznio zato sto je znao da je i on i njegov drugar sjebao i zato nije teo.Nova situcija je da sam se dopisivao sa lovro na tiketu i lik je dosao i kenja nesto ja mu govorim da nema prava da se mesa i nema prava reci za ono sta je uradio lik mi preti kako ce da mi produzi na perma ban i svo vreme mi se kurci tako jer je admin a to je krsenje pravila sta je on uradio.I posle mi je rekao sad cu da te banujem i popio sam ban na discordu bez ikakvog razloga i da je postojao razlog nisam nista uradio da dobijem perma ban.Mogao sam da dobijem cooldown ili ban na koji dan ne odma je morao perma.Naravno moram da napomenem da je ovo sve od ranije da nebi opet dobio to a vec robijam za to jedino sto je novo je ovo za discord sto sam dobio ban jer je lik iskompleksiran i mnogo zloupotrebljava opciju admina.Zelim da nadjete taj tiket samnom i sa njim i da sve lepo procitate i da vi sami zakljucite sta lik radi.Zelim da se ovaj admin pod hitno skine sa ove duznosti jer je ne zasluzuje vise i nije dostojan tog mesta znaci ajde da se ovo resi vise moj forum je okacen jos 21 septembra znaci mislim da nije u redu stvarno.I ako moze neki najvisi admin ovo da pogleda mnogo bi mi znacilo wila ili deker.

Z

zoki123

Početnik
Igrač
@wila @deker

Z

zoki123

Početnik
Igrač
i moram da napomene da sam banovan ig ne znam ni za sta sam banovan pokusavam da saznam i da pronadjem video dokaze ali niko da mi kaze i da mi posalje i sad evo ban

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.973
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27
Na razmatranju.