PREGLED U TOKU Zalba na Staffa

PREGLED U TOKU
S

Stole Miksanovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Miksa Vracarac
- Vaš ID
726-499
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
/
- Dokazi
/
- Koju odluku smatrate pravednom
/
Imam primedbu na rad Nemanja Cvijic Beli radi se o tome da covek svaki zahtev koji sam ikad pisao ovde na forumu odma prihvati i ostavi ga na cekanje tj da se razmatra ili pregleda kako god to moze stajati pola dana do te mere da je ovaj poslednji ostavljen da se pregleda jos pre 2 dana (#110672) , odredjene tikete koje sam otvorio sa dokazima i objasnjenom situacijom je odbio(a bilo je za kaznu sto je sledeci admin i uradio) i ako je sve ispostovano na sta ja opet postavim samo promenim nesto sitno zanemarivo u tekstu i drugi admin prihvati objavu i resi problem jako brzo, pa eto cisto bih skrenuo paznju na njegov rad.Ne trazim nikakvu kaznu za momka ili bilo sta samo da mu se skrene paznja, ako mi odvojimo nase vreme da ovde se nesto pozalimo,napisemo ili sta god onda bi to trebalo da ispostujete i ili prihvatite i odbijete a ne da drzite to danima da se pregleda

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Nemanja Cvijic | Beli

Molim te iznesi svoje misljenje u vezi ove zalbe na tvoj rad.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Žalbe se ne rešavaju po redosledu prihvatanja objave. Već administrator može da zadrži žalbu zbog konsultacije sa većim adminom.
Samo prihvatanje objave znači da je žalba evidentirana, ali ne i da će odmah biti rešena.

Personalize

Top Bottom