NA RAZMATRANJU Zalba na stuff

A

Andrej Simic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Andrej Simic
- Vaš ID
136-122
- ID prekršioca
stefan belic
- Vreme prekršaja
13:12
- Opis situacije
ima snimak vec od lika koji me okacio, smatram da nisam kriv jer idu debili suprotnom trakom i udaram ih sa 120+ i nakon toga krecem da ih vredjam jer su retardi, spominju neki fear, lta a ne znaju osnovno NRD, i dobijem jail 1 dan zato sto sam uradio lta jer su krenuli da me pucaju zato sto su prepaljeni bili u tom trenutku pa sto da ne izresetaju lika u kolima jer ih je udario dok su isli suprotnom trakom, mnogo krse pravila a niko da okaci.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nuum68bYF06zlMlyN?invite=cr-MSxGaEosNDkzMTI1OTAy
kupiterukepd.com

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
I zašto ti u tom postupku ne odigraš do kraja i nakon toga ih prijaviš? Nego prekršiš pravilo svjesno i onda se izvlačiš na njih? To je riješenje?

A

Andrej Simic

Gost Prestolnice
Igrač
kolko vidim oni su prekrsili prvi i svakako bi izasao da me puca nebitno dal ja udario njegov auto i on pao ili ne tako da sam imao sanse da se izvucem da me ne ubije kao sto se vidi na snimku, ne znam s kojim pravom branis pd kad se zna ko najvise krsi pravila na serveru i koja je to logika da ides suprotnom trakom i zakucavas se u lika koji ide 120+ kao da se to ne vazi uopste nego se vazi moja latinica na kraju ne znam po kojim kriterijumima kaznjavate jer su oni prvi napravili problem sa pravilima.

Personalize

Top Bottom