PREGLEDANO zalba staff

Status
Not open for further replies.
marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Travica
- Vaš ID
730 869
- ID prekršioca
gospodin ivan klajn
- Vreme prekršaja
danas
- Opis situacije
pa gledajte vi znate pravila bolje nego ja i mislim on kao lik je dobar i sve to ali da NAPOMENEM ovo ne stavljam kao zalbu na staff nego zelim da mi se izjasni kako je to failrp i ako se ispostavi da je pogresio ne zelim da uopste bude kaznjen ili bilo sta nije mi u cilju da ja nekome unistavam posao radi neke frustracije ili greske.
- Dokazi
zalba na igraca n.2963
- Koju odluku smatrate pravednom
napisao sam u " Opis Situacije "
uzo sam auto od organizacije po imenu zandarmerija i otisao do vlade i predstavio se ko Undercover agent bie i oni su MGali zasta nisu kaznjeni ali za tejz kroz auto jesu i konkretno to bi trebao biti failrp

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Nemanja, prekršio si pravilo 4.22. Fail RolePlay (FRP).

Lažno si se predstavio kao pripadnik BIA-e i pokušao da ostvariš interakciju sa državnim službenikom bez ikakvog realnog RP pokrića. Prilikom toga nisi posedovao bilo kakvo logično RP objašnjenje koje bi opravdalo tvoje predstavljanje kao službenog lica. Takođe, došao si ispred zgrade Vlade koristeći vozilo Žandarmerije koje si prethodno otuđio, očekujući da ti državni službenik poveruje na osnovu same tvrdnje da si pripadnik BIA-e. Takvo ponašanje nije realistično i predstavlja kršenje RP standarda. Dodatno, nakon što je službenik posumnjao u tvoj identitet i pozvao nadležne organe da reaguju, odmah si pokušao da pobegneš sa lica mesta, ignorišući činjenicu da se nalaziš ispred objekta od visokog državnog značaja, gde se očekuje prisustvo obezbeđenja i drugih državnih službenika.

marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Postovanje Ivane Klajn

Vozilo sam ukrao jer je bilo neobezbeđeno, što je IC prekršaj. Predstavljanje kao BIA je bio moj pokušaj blefa da me službenik ne bi uhapsio na licu mesta kod vlade sto je takodje IC prekrsaj. Kada sam video da ne prolazi, pobegao sam da bih spasio sebe. Smatram da je situacija mogla da se reši IC hapšenjem, a ne OOC kaznom, i kako su oni znali da sam ja civil ako sam bio u unmarked autu? to je MG

napomena: 4.22. Fail RolePlay (FRP) – namerno ometanje ozbiljnog RP. [Demorgan 120-1440 minuta] Ja taj RP nisam ometao.

i jos da kazem ja sam vam dostavio 30s video na kojem se vidi samo kako udjem pricam pobegnem i tejzaju mi kola. smatram da nemozete IKAKO zakljuciti nesto u videu od 30 sekundi.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Nemanja, prekršio si pravilo 4.22. Fail RolePlay (FRP).

Tačno je da igrač ima pravo da se lažno predstavi u RP-u i sama činjenica da si rekao da si pripadnik BIA-e nije razlog za kaznu.

Međutim, problem u ovoj situaciji nije sama laž, već način na koji je izvedena. Dolazak ispred zgrade Vlade u otuđenom vozilu Žandarmerije, predstavljanje kao pripadnik bezbednosne službe bez ikakvog identifikacionog dokumenta, naloga ili prethodnog RP razvoja, uz očekivanje da će državni službenik na osnovu same tvrdnje prihvatiti tvoj identitet, predstavlja nerealističan tok RP-a.

Kada tvoj pokušaj nije uspeo i kada su pozvani nadležni organi, odlučio si da napustiš lice mesta, ignorišući činjenicu da se nalaziš ispred jednog od najznačajnijih državnih objekata gde se očekuje pojačano prisustvo državnih službi i obezbeđenja. Upravo kompletan sled navedenih radnji čini situaciju nerealističnom sa RP aspekta, takodje ne sme se izvoditi niti jedan kriminalan akt na podrucju narodnog venca!

Takođe, administracija ne ocenjuje samo pojedinačnu radnju, već kompletan kontekst situacije. Činjenica da je dostavljen snimak od 30 sekundi ne menja ono što je na njemu jasno vidljivo i dovoljno za donošenje odluke.

Odluka ostaje nepromenjena.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:4
Zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize