PREGLEDANO ZALBA U VEZI STAFFA

Status
Not open for further replies.
P

pjetrosavastano

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zarko Zarkovic
- Vaš ID
451-079
- ID prekršioca
186 361
- Vreme prekršaja
12 41
- Opis situacije
moderator VITO BRAKOVICH ------ Ban mi je izdao zbog: AJMo kuci kada sam prisao i dovrsio coeka . ne smatram kao omalozavanje jer nista pogrenso nisam rekao i mnogo je velika greska ja koji igram redovno na serveru vec 48h bez prestanka me odje ljudi zajebavaju ismijavaju kad mene licno ubiju to niko ne moze da speca odjednom ja kad kazem AJMO kuci to se smatra krivim odje meni ljudi govore jebace te cigani to se ne resava ...... zahtevam podhitno unban jer ovo je stvra iz drugog aspekta Vito koji podrzava jednu grupu ja licno smatram da je tako i to nije uredu dje je bio kada oni meni to govore ? i da li ima pravo za ovaokvu sitnicu da mi da 2h jail /..........nemam daljeg komentara sem da kazem da se podhitno treba odogovriti NA MOJU ZALBU .
- Dokazi
ajmo kuci pri zavrsavanju coveka jednog pritom vito kaze da je oko mene bilo njih 3/4 a zonu ih bilo jedva 3 i na razlicite strane ...ja licno znam dje sam bio i kome sam to izrekao jer to lice meni vrsi pritisak citavu noc kad ja padnem sa recima koji krecu ovako . JEBACE CIGANI NEMAS RUKE MRS KUCI .!!!!
- Koju odluku smatrate pravednom
unjail je jedina pravedna odluka HVALA ...
Zalba u vezi Staffa VITO BRAKOVICH 186-361

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Status
Not open for further replies.

Personalize