PREGLEDANO Žalba za Unban

Status
Not open for further replies.
Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
PC Check
- Datum i vreme kazne
31.95.2026 19:41
- Kratak opis situacije
Bio sam u areni i ubijo ljude ja ni znao nisam da imam to ubaceno.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/gallery/pc-check-cOV1dbS#F5oGjO6
Poštovanje znam da sam imao PC Check i pao sam jer kao imao sam ubacen redux koji je imao Aim Assist ali ja to nisam znao. Nikad cheat ubacivo nisam i zelim da dobijem jos 1 sansu i da mi pomognete da maknem to iz PC-a jer nisam znao da imam ja se izvinjavam od sva srca.
I danas mi je rodjendan unistili ste mi cjeli rodjendan sa time. Nisam znao da imam ja se izvinjavam. Dajte mi molim vas jos 1 sansu rodjendan mi je molim vas. A i imam nekretnine imam stan i ne zelim da mi nestanu stvari.

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Da dodam zasto bih cheatovo ak sam tu od Starta servera i IRL pare sam davo na igricu...

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
I imam stan i sve i nezelim to da izgubim!

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Molim te mixa nisam znao ljubi te brt sve cu uradit refresho sam fileove kako si rekao ja se izvinjavam!

Daniel Jovanovic

Daniel Jovanovic

Šmeker
Igrač
Reaction score:17
Zasluzuje 2. sansu, msm ne razumem zasto bi cheatovo i radio protiv servera ako je igrao od pocetka samog servera i trosio RL pare na igricu. Nema razloga zasto bi radio protiv servera ima dosta drugara na ovom serveru, postovao je administraciju i nikad uvredio server nije. Svaki dan je bio aktivan na serveru 7-8h i radio da skupi vise para.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mihail Sokolov
Igrac je bio proveren od strane CheatHuntera Mihajlo Simic i tokom in game provere, video je da igrac ima lock na desno rame, time izvrsio je proveru i video da je fajl modifikovan za davanje prednosti igracu time je igrac kaznjen po Pravilu Projekta 5.1

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Ja se izvinjavam nisam znao da mi je to u PC hvala sto ste videli maknio sam meni je zao!

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Ja se u moje Ime jako izvinjavam nisam znao pitao sam kako se to mice posto se ne bavim tim stvarima i jako mi je zao od sva srca uvek sam bio protic cheata i odusevio sam se kada sam vidio taj folder ili sta je to vec. Molio bih vas da mi da te 2 sansu ja ne znam kako da vam se izvinim za ovo ne bavim se cheatovima tu sam od UP-a servera i jako mi je server TOP i GAS. Upoznao sam dosta ljudi i zao mi je sad da tako prestane samo. Nisam znao da sam taj Folder imo u Kompu i hvala Mihajlu sto mi je to vidio da znam. Ja se jos 1 izvinjavam o moje Ime ne znam sta vise da kazem. Samo jako BMRP Projekat Number 1!

(Procitajte do kraja 🙏)

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
@mihajlo simic | mikiss0116

Šta ti kažeš

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1| CheatHunter | Mihajlo Simic igracu je ponadjen aim assist sto u igri daje ogromnu prednost, time je nastetio odredjenom broju igraca, sto se mene tice zahtev je odbijen, odradi nov sistem i postavi ponovo zahtev za mesec dana.

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Al sam nastetio u areni smo bili... i ja ni znao nisam da to imam.

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
sa revolverom meni uopste ne daje aim assist nego samo sa combatom kolko sam vidio posto ja combat nnikad koristio nisam bio

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Kao što je kolega rekao javi se za mjesec dana~, uradi novi sistem i ako bude sve ok dati ćemo ti šansu, za sva su pravila ista.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize