PREGLED U TOKU Zalba

PREGLED U TOKU
Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Miloje Podjanini
- Vaš ID
827-830
- ID prekršioca
Ivan Klajn
- Vreme prekršaja
14:45
- Opis situacije
bili smo se vozili, jurio nas je PU pa su se zakucali namerno u nas, udarajuci mene, i mog druga, onda su poceli da rafalaju po meni a ja sam pukao LTA svesno jer su prvi prekrsili pravilo DB, plus Ivan Klajn naravno kad je video snimak je govorio kako smo mi klinci i kako ne znamo nista a jasno se vidi gde nas svesno gaze kolima. Nakon toga, rekao je da sam ja izasao iz igrice pre nego sto su nas udarili, sto naravno- laz, na snimku se jasno i glasno vidi da su nas prvo udarili kolima pa su me rafalali i onda sam poceo bezati pa izasao iz igre, ja bih zeleo da se smanji rank ovom adminu jer sam video da se dosta ljudi zali na njega. Pozdrav i ako moze da se izvadim iz jaila
- Dokazi
ima snimak na forumu od mafuza
Zalba

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Odluka po kojoj sam vas kaznio ostaje ne promenjena, pripadnik PU je takodje kaznjen za pravilo koje je prekrsio, nakon revizije snimka. Sledeci put ukoliko budete uradili LTA bicete kaznjeni po pravilu projekta 5.18 iz razloga sto to ponavljate vise puta.

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Odluka po kojoj sam vas kaznio ostaje ne promenjena, pripadnik PU je takodje kaznjen za pravilo koje je prekrsio, nakon revizije snimka. Sledeci put ukoliko budete uradili LTA bicete kaznjeni po pravilu projekta 5.18 iz razloga sto to ponavljate vise puta.
Ja sam vec kažnjen za 5.18 ne znaju ni sami zašto su mi dali bann

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Ja sam vec kažnjen za 5.18 ne znaju ni sami zašto su mi dali
Ja sam vec kažnjen za 5.18 ne znaju

Vidite zahtev za unban​

Personalize

Top Bottom