PREGLED U TOKU Zalbe na staff

PREGLED U TOKU
G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Goran Simic
- Vaš ID
530-585
- ID prekršioca
Mixa admin ne znam mu id
- Vreme prekršaja
5.4.2026
- Opis situacije
Imam manje fps u igricama sada imam 40 fps manje a to je sve posle pc checka na kojem sam bannovan
- Dokazi
Nema jel nisam stigo ukljucim snimanje
- Koju odluku smatrate pravednom
Da me unban ili da skinete mixi admina
Imam manje fps posle pc check zbog admina mixe

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Mixa Dior | Mixa

Izjasni se povodom ove zalbe.

Mixa Dior | Mixa

Mixa Dior | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Poštovani,

Kao administrator koji je izvršio proveru, želim da razjasnim situaciju povodom žalbe igrača Goran Simic (ID 530-585).

1. Razlog bana: Igrač nije banovan bez razloga, već na osnovu neoborivih dokaza pronađenih tokom PC checka. U memoriji procesa i mrežnim aktivnostima pronađeni su tragovi koriscenih citova, kao i virusa, gde smo na osnovu toga banovali igraca i naredili da odradi novi sistem.

2. Tvrdnja o FPS-u: Tvrdnja da PC check može trajno smanjiti FPS za 40 je tehnički nemoguća. Alati koji se koriste tokom provere su "portable" verzije koje ne zahtevaju instalaciju, ne menjaju sistemske fajlove, niti rade u pozadini nakon što se provera završi. Programi su testirani na viruse i perfomanse i nemaju nikakav vid kvara.

3. Logička kontradikcija: Igrač navodi da ima 40 FPS-a manje "posle PC checka na kojem je banovan". S obzirom na to da je igrač trajno udaljen sa servera zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava, ostaje nejasno gde i kako on to testira FPS na drugim igricama i koje su igrice u pitanju. Pad performansi u drugim igrama može biti rezultat samog čita koji je koristio (malware, loša optimizacija čita) ili njegovih sopstvenih pokušaja da sakrije tragove pre provere.

4. Dokazi: Igrač nije priložio nikakav dokaz za svoje tvrdnje, dok administracija poseduje logove i screenshotove memorijskih adresa gde je čit detektovan.
Zaključak: Žalba je neosnovana i predstavlja pokušaj manipulacije nakon opravdano izrečene kazne.

S poštovanjem, Mixa Cheathunters Manager / Admin Team

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
Da ali ja sam izgubio 40 fps posle pc check i moj drug sto znaci da nismo jedini

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
A
Poštovani,

Kao administrator koji je izvršio proveru, želim da razjasnim situaciju povodom žalbe igrača Goran Simic (ID 530-585).

1. Razlog bana: Igrač nije banovan bez razloga, već na osnovu neoborivih dokaza pronađenih tokom PC checka. U memoriji procesa i mrežnim aktivnostima pronađeni su tragovi koriscenih citova, kao i virusa, gde smo na osnovu toga banovali igraca i naredili da odradi novi sistem.

2. Tvrdnja o FPS-u: Tvrdnja da PC check može trajno smanjiti FPS za 40 je tehnički nemoguća. Alati koji se koriste tokom provere su "portable" verzije koje ne zahtevaju instalaciju, ne menjaju sistemske fajlove, niti rade u pozadini nakon što se provera završi. Programi su testirani na viruse i perfomanse i nemaju nikakav vid kvara.

3. Logička kontradikcija: Igrač navodi da ima 40 FPS-a manje "posle PC checka na kojem je banovan". S obzirom na to da je igrač trajno udaljen sa servera zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava, ostaje nejasno gde i kako on to testira FPS na drugim igricama i koje su igrice u pitanju. Pad performansi u drugim igrama može biti rezultat samog čita koji je koristio (malware, loša optimizacija čita) ili njegovih sopstvenih pokušaja da sakrije tragove pre provere.

4. Dokazi: Igrač nije priložio nikakav dokaz za svoje tvrdnje, dok administracija poseduje logove i screenshotove memorijskih adresa gde je čit detektovan.
Zaključak: Žalba je neosnovana i predstavlja pokušaj manipulacije nakon opravdano izrečene kazne.

Ja sam pre igro na drugim serverima i fps bio mi dobar i posle pc check kad sam otiso na te server 40 fps manje i mom drugu je isto i dzabe sto ste vi to obrisali to ostaje u racunaru i mene zanima ko ce mi vrati tih 40 fps nazad?

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
I ja mislim da bi bilo fer da vama skinu admina ili mene uban jel mi sad dese igrati igricu sa 40 fps manje?

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovani,

Ja ne pokusavam vama skinem admina a ja nisam pokusavo da sakrijem cheat i nisam ni sakrio bio nego gledali ste mi obrisane stvari mom drugu ja manji fps i meni posle pc checka i ja nisam koristio cheat u drugim serverima kako si napiso jel nemas dokaza a ovo sto sam bannovan to je druga stvar i nije posteno da kazes ti sada da sam ja cheatovo na drugim serverima a virus ostaje u pc jedino da ga restartam na fabricko a nemam vremena a to je vasa krivica taj virus sta ste mi skinuli i ja necu nosim posledice posle toga i mislim da bi bilo fer da vam skinu admina ili da me unban jel igrica mi je losija posle pc checka.

Personalize

Top Bottom