PREGLEDANO Živorad Marković | 193:104

Status
Not open for further replies.
bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Reaction score:4
- In-game nickname admina
Živorad Marković
- Razlog kazne
17.7
- Datum i vreme kazne
/
- Kratak opis situacije
/
- Screenshot kazne
U nastavku.
Poštovanje,

Na preporuku administracije, odnosno zato što mi je SaboT rekao da ponovo otvorim zahtev za UNBAN, podnosim novi zahtev za razmatranje moje kazne.
Svestan sam greške koju sam napravio i ne pokušavam da je opravdam. U afektu sam prekršio pravila servera, zbog čega sam zasluženo kažnjen. Tokom trajanja bana imao sam dovoljno vremena da razmislim o svom ponašanju i shvatio sam da takve situacije više ne smeju da se ponove.
Iskreno se izvinjavam administraciji i svima koje je moje ponašanje moglo da pogodi. Ukoliko mi pružite još jednu priliku, potrudiću se da svojim ponašanjem pokažem da sam naučio iz ove greške, da poštujem pravila servera i da više nikada ne dovedem sebe u sličnu situaciju.
Hvala vam što ste odvojili vreme da ponovo razmotrite moj zahtev.

Srdačan pozdrav.
2026-07-14-06926d03-c470-4b62-a660-b09f78d216e0.png

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
15.7 je danas... 17.7 sam rekao.

bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Reaction score:4

[Zahtev za Unban] Živorad Marković

Ime i prezime karaktera: Živorad Marković
ID: 193:104

Razlog kazne: Pravilo projekta 5.11.1.

Datum i vreme početka bana: 15.07.2026. u 00:25 časova.

Kratak opis situacije:

Poštovana administracijo,

Svestan sam da sam prekršio pravilo 5.11.1 projekta. Nakon što sam dobio kaznu na svom glavnom nalogu, napravio sam grešku i igrao na drugom nalogu tokom trajanja bana, čime sam prekršio navedeno pravilo. Prihvatam punu odgovornost za svoj postupak i ne tražim izgovore.
Žao mi je zbog toga što sam postupio protivno pravilima servera. Nakon 14 dana imao sam dovoljno vremena da razmislim o svojoj grešci i shvatio sam da je nisam smeo napraviti. Iskreno se kajem i garantujem da se ovakva situacija više neće ponoviti.
Molim administraciju da razmotri moj zahtev i pruži mi još jednu priliku. Ukoliko mi zahtev bude prihvaćen, poštovaću sva pravila servera i neću više ponoviti ovakav prekršaj.

Živorad Marković

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
U petak ponovi temu.

Status
Not open for further replies.

Personalize