F
Fila Montana
Početnik
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime + Statičan (ID):
Fila Montana | 915-0802. Godine i datum rođenja:
29 godina | 18.08.1996.3. Fotografije lika:
4. Pol:
Muški5. Religija:
Pravoslavna6. Nacionalnost:
Srbin7. Roditelji:
Otac: Marko MontanaMajka: Marina Montana
7.1. Braća / sestre:
Jedna mlađa sestra – Sara Montana.8. Izgled:
Visok oko 186 cm, atletske građe. Kratka fade frizura sa uredno stilizovanom kosom. Kratka oblikovana brada. Ima nekoliko tetovaža na rukama i vratu koje za njega imaju lično značenje.9. Stil oblačenja:
Najčešće nosim trenerke, dukseve, majice bez velikih natpisa i patike. Volim jednostavan stil i udobnost više nego markiranu garderobu.10. Obrazovanje:
Završio sam srednju ekonomsku školu. Posle škole sam želeo da nastavim fakultet, ali sam odlučio da se zaposlim i pomognem porodici.11. Stil života:
Vodim organizovan i miran život. Trudim se da budem disciplinovan i da svaki dan iskoristim što bolje. Redovno treniram u teretani, vodim računa o ishrani i fizičkoj spremi. Slobodno vreme provodim sa porodicom i nekoliko bliskih prijatelja. Ne volim nepotrebnu pažnju niti velike gužve.11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rođen sam u Beogradu. Odrastao sam u porodici koja nije imala mnogo, ali su me roditelji učili poštenju, radu i međusobnom poštovanju.11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Bio sam mirno dete koje je više volelo da posmatra nego da bude u centru pažnje. Voleo sam sport i često sam provodio vreme napolju sa društvom iz kraja. Otac me je učio da razmišljam pre nego što donesem odluku, a majka da poštujem svakoga bez obzira na razlike.11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Tokom srednje škole stekao sam dosta poznanstava, ali sam birao društvo pažljivo. Najviše vremena provodio sam trenirajući i radeći povremene poslove kako bih imao svoj novac. Naučio sam koliko su odgovornost i disciplina važni za budućnost.11.4. Mladost (18–29 godina)
Posle završene škole radio sam različite poslove – od skladišta i dostave do rada u privatnim firmama. Svaki posao mi je doneo novo iskustvo i naučio me kako da komuniciram sa ljudima i rešavam probleme smireno. Vremenom sam stekao reputaciju osobe koja poštuje dogovor i kojoj ljudi mogu da veruju.12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Danas živim mirnim životom i fokusiran sam na posao i lični napredak. Sarađujem sa nekoliko lokalnih firmi i privatnih preduzetnika kojima pomažem oko organizacije, logistike i svakodnevnih obaveza. Trudim se da svaki problem rešim razgovorom i dogovorom. Ne volim konflikte i verujem da se većina stvari može rešiti smireno.13. Planovi za budućnost
Želim da nastavim da gradim stabilan život kroz pošten rad i legalne poslove. Plan mi je da jednog dana otvorim sopstveni biznis i obezbedim sigurnu budućnost sebi i porodici. Verujem da se uspeh gradi strpljenjem, radom i dobrim odlukama.14. Zaključak (šta lik zna, sme itd.)
Suština ličnosti:
Smiren, odgovoran i strpljiv. Ne donosi odluke na brzinu i uvek razmisli pre nego što reaguje.Zna:
- da proceni situaciju pre nego što reaguje
- da organizuje posao i ispuni dogovor
- da ostane pribran pod pritiskom
- da radi timski i stekne poverenje ljudi
Sme:
- da preuzme odgovornost kada je potrebno
- da donese teške odluke nakon dobre procene
- da pomogne ljudima kada može
Ne sme:
- da reaguje impulsivno
- da donosi odluke pod pritiskom emocija
- da daje obećanja koja ne može da ispuni