ODBIJENO Fila Montana 915-080

Status
Not open for further replies.
F

Fila Montana

Početnik
Igrač
Reaction score:0

1. Prezime i ime + Statičan (ID):

Fila Montana | 915-080

2. Godine i datum rođenja:

29 godina | 18.08.1996.

3. Fotografije lika:

4. Pol:

Muški

5. Religija:

Pravoslavna

6. Nacionalnost:

Srbin

7. Roditelji:

Otac: Marko Montana
Majka: Marina Montana

7.1. Braća / sestre:

Jedna mlađa sestra – Sara Montana.

8. Izgled:

Visok oko 186 cm, atletske građe. Kratka fade frizura sa uredno stilizovanom kosom. Kratka oblikovana brada. Ima nekoliko tetovaža na rukama i vratu koje za njega imaju lično značenje.

9. Stil oblačenja:

Najčešće nosim trenerke, dukseve, majice bez velikih natpisa i patike. Volim jednostavan stil i udobnost više nego markiranu garderobu.

10. Obrazovanje:

Završio sam srednju ekonomsku školu. Posle škole sam želeo da nastavim fakultet, ali sam odlučio da se zaposlim i pomognem porodici.

11. Stil života:

Vodim organizovan i miran život. Trudim se da budem disciplinovan i da svaki dan iskoristim što bolje. Redovno treniram u teretani, vodim računa o ishrani i fizičkoj spremi. Slobodno vreme provodim sa porodicom i nekoliko bliskih prijatelja. Ne volim nepotrebnu pažnju niti velike gužve.

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Rođen sam u Beogradu. Odrastao sam u porodici koja nije imala mnogo, ali su me roditelji učili poštenju, radu i međusobnom poštovanju.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)

Bio sam mirno dete koje je više volelo da posmatra nego da bude u centru pažnje. Voleo sam sport i često sam provodio vreme napolju sa društvom iz kraja. Otac me je učio da razmišljam pre nego što donesem odluku, a majka da poštujem svakoga bez obzira na razlike.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)

Tokom srednje škole stekao sam dosta poznanstava, ali sam birao društvo pažljivo. Najviše vremena provodio sam trenirajući i radeći povremene poslove kako bih imao svoj novac. Naučio sam koliko su odgovornost i disciplina važni za budućnost.

11.4. Mladost (18–29 godina)

Posle završene škole radio sam različite poslove – od skladišta i dostave do rada u privatnim firmama. Svaki posao mi je doneo novo iskustvo i naučio me kako da komuniciram sa ljudima i rešavam probleme smireno. Vremenom sam stekao reputaciju osobe koja poštuje dogovor i kojoj ljudi mogu da veruju.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi

Danas živim mirnim životom i fokusiran sam na posao i lični napredak. Sarađujem sa nekoliko lokalnih firmi i privatnih preduzetnika kojima pomažem oko organizacije, logistike i svakodnevnih obaveza. Trudim se da svaki problem rešim razgovorom i dogovorom. Ne volim konflikte i verujem da se većina stvari može rešiti smireno.

13. Planovi za budućnost

Želim da nastavim da gradim stabilan život kroz pošten rad i legalne poslove. Plan mi je da jednog dana otvorim sopstveni biznis i obezbedim sigurnu budućnost sebi i porodici. Verujem da se uspeh gradi strpljenjem, radom i dobrim odlukama.

14. Zaključak (šta lik zna, sme itd.)

Suština ličnosti:

Smiren, odgovoran i strpljiv. Ne donosi odluke na brzinu i uvek razmisli pre nego što reaguje.

Zna:

• da proceni situaciju pre nego što reaguje
  • da organizuje posao i ispuni dogovor
  • da ostane pribran pod pritiskom
  • da radi timski i stekne poverenje ljudi

Sme:

• da preuzme odgovornost kada je potrebno
  • da donese teške odluke nakon dobre procene
  • da pomogne ljudima kada može

Ne sme:

• da reaguje impulsivno
  • da donosi odluke pod pritiskom emocija
  • da daje obećanja koja ne može da ispuni
  • da izgubi kontrolu nad sobom

SAŽETAK (SUŠTINA)

Fila Montana je osoba koja ne voli da bude u centru pažnje, već želi da ga ljudi pamte po ponašanju i radu. Smiren je, disciplinovan i razmišlja nekoliko koraka unapred. Veruje da se poverenje stiče vremenom i da se uspeh gradi postepeno. Njegov cilj je da izgradi stabilan život, razvije sopstveni posao i ostavi iza sebe nešto vredno što će trajati godinama.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:73
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja: AI Generisano

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.