PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №184

Status
Not open for further replies.
K

kichoMKD

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Florijan Markovic
- Vaš ID
797-151
- ID prekršioca
229-793 522-331 873-792 909-272
- Vreme prekršaja
08.12.2025 23:17
- Opis situacije
Uso na server 20 minuta pre nego sto se ovo dogodilo, bio u kazino za daily spin i otiso u stan da napravim neke puske da prodam. Zavrsio sa kraftanje puske, uputio se prema ananasu kad ono ispred ananasa Vojska i PU blokirali ulicu. Ja zaustavim se i povlacim se a oni pocinju da pucaju na mene. Nisam uspio da pobegnem, ubili me i uzeli mi sav inventar od mene i moja kola sto sam hteo da prodam da zaradim para.
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=_Mrrs_yz4gY
- Koju odluku smatrate pravednom
Mora malo da se spuste na zemju Vojska i PU (posebno PU) jer ovo vise nema smisla. Ne znam koji je ovo put i kolko sam para izgubio zbog njih, ovo je nista u poredjenju sto su sve do sad radili i meni i drugima. Unistavaju igru i ovaj put moram da prijavim i nadam se da ce neko da uradi nesto. Oni treba da budu primer za RP a ne primer za svako da radi sta oce. Odluku donesite vi sami ja ocu samo da mi vrate stvari koje su mi konfiskovali. Ovaj video ja samo jedan deo, imam i celi gde se vidi i inventory, pre nego sto se ovo dogodilo, sta sam imao. (3x AK47/1x MG/1x Bullpup/1x PDW/4000 materijala).
/

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Ovde vojsak ni pu nisu nistauradili lose uvedeno je vojno stanje moro si da se zaustavis ispred njih i da se uspustis u RP sto ti nisi ucino jer nemas FEAR, pa molim administraciju da kazni autor za fearRP.

K

kichoMKD

Gost Prestolnice
Igrač
Druze, kakav crni fear rp, kakvo crno vojno stanje, blokirali su ulicu zbog nekog napada. Prvo pravilo ti je kad vidis blokadu na putu, okrenes i ides drugim putem, kakav fear rp molim te. A i poslusaj video na 2:13 i sta prica lik kad su ga pitali zasto su me ubili kaze "VEROVATNO je zaratio paljba"....dva admina sam pitao pre nego sto sam prijavio i sve je legit...

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Prvo pravilo da razumes da je ovo BMRP server koji ima svoja pravila a pravilo jasno kaze sta znace FEAR. Morao si da udjes u rp situaciju znao si jako dobro da je vanredno stanje u toku sve si uradio da izbegnes RP kako god ostavi ceo POV gde se vidi da radis i LTA.

K

kichoMKD

Gost Prestolnice
Igrač
Druze, jel si ti jedan od ovih sto sam reportovao? Malo mesas stvari :)

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Druze, jel si ti jedan od ovih sto sam reportovao? Malo mesas stvari :)
Ne mesam stvari i nisam ni jedan od tih samo ti govori neko ko je jako dugo prisutan na serveru i koji zna kako funkcionisu stvari i sta vi zaista radite.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Zdravo, sa tobom je Head of Forum | Nikola Živković

Tvoja zalba je prihvacena.

Policajac i igrac iz vojske Srbije ce biti kaznjeni po pravilima.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom