K
kichoMKD
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Florijan Markovic
- - Vaš ID
- 797-151
- - ID prekršioca
- 229-793 522-331 873-792 909-272
- - Vreme prekršaja
- 08.12.2025 23:17
- - Opis situacije
- Uso na server 20 minuta pre nego sto se ovo dogodilo, bio u kazino za daily spin i otiso u stan da napravim neke puske da prodam. Zavrsio sa kraftanje puske, uputio se prema ananasu kad ono ispred ananasa Vojska i PU blokirali ulicu. Ja zaustavim se i povlacim se a oni pocinju da pucaju na mene. Nisam uspio da pobegnem, ubili me i uzeli mi sav inventar od mene i moja kola sto sam hteo da prodam da zaradim para.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Mora malo da se spuste na zemju Vojska i PU (posebno PU) jer ovo vise nema smisla. Ne znam koji je ovo put i kolko sam para izgubio zbog njih, ovo je nista u poredjenju sto su sve do sad radili i meni i drugima. Unistavaju igru i ovaj put moram da prijavim i nadam se da ce neko da uradi nesto. Oni treba da budu primer za RP a ne primer za svako da radi sta oce. Odluku donesite vi sami ja ocu samo da mi vrate stvari koje su mi konfiskovali. Ovaj video ja samo jedan deo, imam i celi gde se vidi i inventory, pre nego sto se ovo dogodilo, sta sam imao. (3x AK47/1x MG/1x Bullpup/1x PDW/4000 materijala).
/