Sova
Batonga
Igrač
Reaction score:1
- - Vaš in-game nickname
- Sova Avos
- - Vaš ID
- 534-971
- - ID prekršioca
- 162-519, 345-798 , 686-887 , 808-866
- - Vreme prekršaja
- 18:33
- - Opis situacije
- 3+ clana odbili su dati legitimaciju a svi su ucestvovali u mom privodzenju
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Warn na organizaciju
Masnovno prekrsena pravila od strane Zandarmerije
Dakle kao sto se vidi na video kao UNDERCOVER AGENT vozim se prema mosticu ispred Zandarmerije, ugledam da se nesto desava okrecem vozilo da bi isao nazad
Zaustavljajume da izadjem i sve je to OK ali tvrde kako sam ja usao u posed Zandarmerije sto se vidi da nije istina, tu pocinje rasprava, vezuju me i odvode u celiju
gde se desavaju krsenja pravila, ja sam izdvojio neke delove da lakse mozete pogledati jer je duzi video, Koliko znam Drzavni sluzbenik mora dati legitimaciju a oni su odbili i nisu mi je dali
Svaki sluzbenik koji je bilo koju radnju radio na meni bila mu je zatrazena legitimacija nisu dali, na kraju videa jos kaze slobodno kaci znaci 3+ clana su odbila dati legitimaciju
1:20 "Sad cu da ti zovem" (ZNA DA SAM BIA) MG-a al ajd izvukao se nije do kraja rekao
3:30 Imam masku na licu, Ona zna da sam ja na pasosu MG
3:50 Prica kako su me kickali i ako je receno da niko ne smije biti kickan
07:00 Trazim od svih legitimaciju koji su ucestvovali (NISAM JE DOBIO)
13:05 PONOVO Trazim legitimaciju od ucesnika hapsenja i na ovom delu ODBIJAJU SVI DATI LEGITIMACIJU (svi koji su ucestvovali su prekrsili FailRP jer niko nije dao legitimaciju) Na koji nacin je ko ucestvovao pise ispod
162-519 Vezao me i vodio u celiju Vreme 1:30
686-887 skida masku i pretrazuje Vreme 5:33
808-866 Pretrazuje Vreme 3:58
345-798 MG Vreme: 3:30
Dakle kao sto se vidi na video kao UNDERCOVER AGENT vozim se prema mosticu ispred Zandarmerije, ugledam da se nesto desava okrecem vozilo da bi isao nazad
Zaustavljajume da izadjem i sve je to OK ali tvrde kako sam ja usao u posed Zandarmerije sto se vidi da nije istina, tu pocinje rasprava, vezuju me i odvode u celiju
gde se desavaju krsenja pravila, ja sam izdvojio neke delove da lakse mozete pogledati jer je duzi video, Koliko znam Drzavni sluzbenik mora dati legitimaciju a oni su odbili i nisu mi je dali
Svaki sluzbenik koji je bilo koju radnju radio na meni bila mu je zatrazena legitimacija nisu dali, na kraju videa jos kaze slobodno kaci znaci 3+ clana su odbila dati legitimaciju
1:20 "Sad cu da ti zovem" (ZNA DA SAM BIA) MG-a al ajd izvukao se nije do kraja rekao
3:30 Imam masku na licu, Ona zna da sam ja na pasosu MG
3:50 Prica kako su me kickali i ako je receno da niko ne smije biti kickan
07:00 Trazim od svih legitimaciju koji su ucestvovali (NISAM JE DOBIO)
13:05 PONOVO Trazim legitimaciju od ucesnika hapsenja i na ovom delu ODBIJAJU SVI DATI LEGITIMACIJU (svi koji su ucestvovali su prekrsili FailRP jer niko nije dao legitimaciju) Na koji nacin je ko ucestvovao pise ispod
162-519 Vezao me i vodio u celiju Vreme 1:30
686-887 skida masku i pretrazuje Vreme 5:33
808-866 Pretrazuje Vreme 3:58
345-798 MG Vreme: 3:30