L
Lucky11
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Ime: Vesilimir “Tudja” Tudjamnović
Matični broj (ID in game): 951-970
Email (Discord): luki6.1
Zovem se Vesilimir Tudjamnović, ali većina me zna kao Tudju. Imam 24 godine. Nikad nisam imao puno — ali sam uvek imao mozak, i znao sam kako da iskoristim svaku priliku.
Počeo sam sa sitnim stvarima — šverc cigareta, sitne prevare, brza zarada. Vremenom sam video da u ovom gradu vlada haos: svako radi za sebe, niko nikome ne veruje, a poštovanje se izgubilo.
Odlučio sam da to promenim i zato sam napravio familiju pod imenom "Luckyevci".
5. Tip Familije
Kriminalna
5.1
Ilegalno: prodaja pušaka, pljačke, kidnapovanje, savezi sa drugim kriminalnim familijama.
Legalno: da stvaramo dobre RP priče, da prevozimo robu i da se opustimo uz pecanje.
Trenutno smo u fazi širenja. Imamo stabilnu jezgru ljudi, dobre kontakte i jasnu strukturu. Radimo na preuzimanju ključnih tačaka u gradu
Naš cilj je uspostavljanje kontrole nad podzemljem i stvaranje sistema u kojem se zna ko je gazda.
Motivacija je jednostavna — poštovanje, moć i sigurnost za sve koji su deo naše familije.
Ja ne tražim savršenstvo, tražim lojalnost.
Matični broj (ID in game): 951-970
Email (Discord): luki6.1
Zovem se Vesilimir Tudjamnović, ali većina me zna kao Tudju. Imam 24 godine. Nikad nisam imao puno — ali sam uvek imao mozak, i znao sam kako da iskoristim svaku priliku.
Počeo sam sa sitnim stvarima — šverc cigareta, sitne prevare, brza zarada. Vremenom sam video da u ovom gradu vlada haos: svako radi za sebe, niko nikome ne veruje, a poštovanje se izgubilo.
Odlučio sam da to promenim i zato sam napravio familiju pod imenom "Luckyevci".
2. Priče viših zaposlenih Svaki od njih ima svoju prošlost, svoje rane i svoje razloge zašto su se priključili familiji. Ono što ih spaja jeste odanost, hladna odlučnost i spremnost da idu do kraja za ono u šta veruju.
3. Kako i gde su se sastajali viši službenici? Naši prvi sastanci desili su se u mračnoj ulici na istoku beograda.
4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju? Napravio sam familiju sa željom da postignemo što veći uspeh i da budemo jedni od boljih familija. Da napravimo zanimljive priče u gradu
5. Tip Familije
Kriminalna
5.1
Ilegalno: prodaja pušaka, pljačke, kidnapovanje, savezi sa drugim kriminalnim familijama.
Legalno: da stvaramo dobre RP priče, da prevozimo robu i da se opustimo uz pecanje.
6. Opis trenutnog stanja u organizaciji
Trenutno smo u fazi širenja. Imamo stabilnu jezgru ljudi, dobre kontakte i jasnu strukturu. Radimo na preuzimanju ključnih tačaka u gradu
7. Ciljevi i motivacije organizacije
Naš cilj je uspostavljanje kontrole nad podzemljem i stvaranje sistema u kojem se zna ko je gazda.
Motivacija je jednostavna — poštovanje, moć i sigurnost za sve koji su deo naše familije.
8. Zaključak / poruka
Ja ne tražim savršenstvo, tražim lojalnost.