ODBIJENO RP PRICA - LA CORNELLA

Status
Not open for further replies.
Y

Yudes

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0

1. Priča vođe — Vladimir Stojanović

Rođen na ulicama Beograda, od malog sam naučio da se borim za sve što imam. Kroz godine sam prošao dosta izdaje, gubitke i obračune, ali sve me to ojačalo. Nakon smrti brata odlučio sam da podignem nešto svoje, nešto što će trajati. Tako je nastala familija La Cornela porodica u kojoj nema izdaje i gde lojalnost znači sve.

2. Viši članovi organizacije (skraćeno)

Rijad Hadžić Rođen u Sarajevo, znam ga još iz detinjstva. Bio je uz mene kad sam izgubio brata, i od tad mu verujem kao sebi. Jedan od najodanijih ljudi u familiji La Cornela.

3. Gde se sastajemo i kako radimo Sastajemo se u starom skladištu na obodu grada mesto poznato samo našima. Poslove radimo tiho i organizovano, bez previše priče. Svako zna svoju ulogu, a izdaja se ne prašta.

4. Zašto smo osnovali familiju Familiju La Cornela smo osnovali da stvorimo nešto svoje, nešto što se ne ruši preko noći. Nakon svih izdaja i gubitaka, shvatili smo da možemo verovati samo onima koji su s nama od početka. Ovo nije samo organizacija ovo je porodica.

5. Tip organizacije: Kriminalna (ali funkcioniše kao zakon iz senke) Kriminalna, ali funkcionišemo kao zakon iz senke. Ne radimo za sistem mi smo sistem. Na ulicama važi samo jedno pravilo: ono koje postavi La Cornela.

6. Trenutno stanje stvari Familija La Cornela je stabilna i raste. Imamo svoje teritorije, lojalne ljude i jasna pravila. Poslovi idu glatko, a svi znaju da se izdaja ne prašta.

7. Ciljevi i motivacija Cilj nam je da La Cornela postane neprikosnovena na ulicama i da naši ljudi budu zaštićeni i lojalni. Motivacija je jednostavna moć, kontrola i porodica pre svega.

8. Zaključak / poruka La Cornela nije samo banda ovo je porodica. Ko je s nama, ima zaštitu i poštovanje. Ko nas izdaje, nema budućnosti.

Petar Iličić

Petar Iličić

Svemirski Jahač Ponija
Igrač
Reaction score:0
ODBIJENO

Razlog: nedovoljno opsirna prica

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom