Rođen na ulicama Beograda, od malog sam naučio da se borim za sve što imam. Kroz godine sam prošao dosta izdaje, gubitke i obračune, ali sve me to ojačalo. Nakon smrti brata odlučio sam da podignem nešto svoje, nešto što će trajati. Tako je nastala familija La Cornela porodica u kojoj nema izdaje i gde lojalnost znači sve.
3. Gde se sastajemo i kako radimoSastajemo se u starom skladištu na obodu grada mesto poznato samo našima. Poslove radimo tiho i organizovano, bez previše priče. Svako zna svoju ulogu, a izdaja se ne prašta.
4. Zašto smo osnovali familijuFamiliju La Cornela smo osnovali da stvorimo nešto svoje, nešto što se ne ruši preko noći. Nakon svih izdaja i gubitaka, shvatili smo da možemo verovati samo onima koji su s nama od početka. Ovo nije samo organizacija ovo je porodica.
6. Trenutno stanje stvariFamilija La Cornela je stabilna i raste. Imamo svoje teritorije, lojalne ljude i jasna pravila. Poslovi idu glatko, a svi znaju da se izdaja ne prašta.
7. Ciljevi i motivacijaCilj nam je da La Cornela postane neprikosnovena na ulicama i da naši ljudi budu zaštićeni i lojalni. Motivacija je jednostavna moć, kontrola i porodica pre svega.
8. Zaključak / porukaLa Cornela nije samo banda ovo je porodica. Ko je s nama, ima zaštitu i poštovanje. Ko nas izdaje, nema budućnosti.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.