ODBIJENO RP-ZEMUNAC

Status
Not open for further replies.
P

pajaaaa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
IME VODJE: Nikolaj Vucic
Prica:
Nikolaj vucic je rodjen u opstini Zvezdara u Beogradu, kao mali do svoje 7godine je ziveo na Novom Beogradu dok se nije preselio u zemun gde sve krece.On je normalno isao u Osnovnu skolu dok nije napunio 13godina....
kada je napunio 13godina krenuo je sam da izlazi u parkove i tamne krajeve zemuna, upoznavao nove drugare i ljude.Jednog dana On je sa svojim drugom Mihicem dosao na ideju da naprave pare da ne uzimaju vise od roditelja jer su smatrali da su sposobni da zarade svoj dinar, nazalost poslovi sa kojima su krenuli nisu bili legalni radili su za starije ljude i prodavali drogu.Oni su to radili 2 godine do njihove 16godine drug Mihic je napustio sve to okrenuo se skoli i lepom zivotu dok je Nikolaj ostao isti sa vecim ciljevima.Nikolaj je dosao na ideju da uzgaja svoju drogu i da radi sam za sebe jer nije voleo da mu neko bude sef,radio je lepo prvih godinu dana i onda je dosao u kontakt sa pravim kriminalcima iz drugih gradova.On je sklopio veze sa ljudima pravio drogu i prodavao na velike rute puta i kolicine.Shvatio je da ne moze sam da pravi sve to i radi i dosao je na ideju da placa ljude da sve rade za njega a on da uziva, on je nalazio ljude placao ih je i kad je skupio svojih 13clanova celokupne price on nista nije radio samo placao i isplacao radnike, i tad je nazvao svoju ekipu Zemunac Klan.Oni su bili ne ustrasivi svuda, svako ko ih vidi je skrenuo pogled sa njih jer su bili zestoki momci beogradskog asfalta pod nazivo Zemunac Klan.
2. Priče viših zaposlenih. Kratka, ali sa važnim detaljima.
Mixa Relizz-druga glava Zemunac Klana:Bavio sam se prodajom oruzja na crnom bio sam dobar u tim poslovima uvek sam znao da izbegnem policiju i sve da resim bez problema.Jednom prilikom kada se Nikolaj raspitivao gde da nabavi oruzje dosao je do me, mi smo se upoznali i svremena na vreme postali jako bliski.
Martin Aston – Finansijski savetnik:Bivsi radnik firme Morgan Stanley, radio je na poziciji finansija te firme i nekretnina.Zbog tajne kradje budzeta firme nakon 12godina radnog staza je bio izbacen, cuo je za Zemunce prikljucio se i radi kao finanser i covek koji ce da isplacuje sve sto se tice Zemunac Klana.
3. Kako i gde su se sastajali viši službenici?
Visi sluzbenici su se sastajali u njihovoj kafani pod nazivom Pavle Korcagin koja je bila u preko puta celog kompeksa tacnije kuce sa bazenom i garazom Zemunaca a dolazili su u kafanu tunelom koji je bio 10 metara ispod zemlje radi svoje sigurnosti.Sve je pod visokom tehnologijom na otisak prsta,sifru takodje objekti i svaki cosak je pod video nadzorom, a samo odredjeni znaju gde i kako.

4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju?

Posle vise vremena i mnogo truda Nikolaj je shvatio da jedna porodica cini sve drze se zajedno i ginu jedan za drugog, ova porodica nije samo ime vec i ne ustrasljivost koje se svi boje!
5. Tip familije: Kriminalna / Neutralna
Kriminalna
5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.
Zemunci su posebni oni imaju sto niko nema, moc u rukama koja dolazi iz njihove organizacije,mozga i ne ustrasljivosti.Njihov cilj je samo jedan, a to je da ih se svi plase i da oni budu ti koji ce biti glave svim trenutnim ,,Mafijama'' koji su nista na osnovu ove snazne ekipe.Sto se tice poslova i aktivnosti tu je sve sto je ILEGALNO od Zemunaca se sve nabavlja,kupuje i od njih sve dolazi.
6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji.
Nas ima 13 od toga 3 nadredjena celoj ekipi.Dok su ostali jos na proveri da li su lakoverni (da li ce lako prihvatiti da cinkare policiji ako dobiju ponudu za nesto) da li mozemo da im verujemo na rec i da znamo da nas nikad nece slagati.Svima ce biti sve obezbedjeno jer mi smo jedna porodica!

7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije.
Glavni ciljevi:
-Da budemo ne ustrasivi
-Da svima bude obezbedjen luksuzan zivot
-Imati svoje korumpirane ljude u Policiji i sudu

8. Zaključak / rezime / poruka.

Diras me-Diramo te Zemunci su jedina prava prica koja ce objasniti svim satro kriminalcima sta znaci kriminal !

Petar Iličić

Petar Iličić

Svemirski Jahač Ponija
Igrač
Reaction score:0
ODBIJENO

Razlog: Nepravilan format, nedozvoljeno ime familije, nedovoljno opsirna prica i NonRP imena za teritoriju balkana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom