PREGLED U TOKU [Zahtev za Unban] Alen_Despic;

PREGLED U TOKU
S

Spartanac01

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Oktobar 8, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:0
Starost:25
- Vaš ID
688-445
- In-game nickname admina
Pavel_Miljanic
- Razlog kazne
Pravilo Projekta 4.19
- Datum i vreme kazne
07.10.2026, 1 dan 3 sata
- Kratak opis situacije
LTA Nesporazum, priveden u prostorije PD stanice sasvim korektno, nakon cega mi je receno da cekam odluku tuzilastva na rok kazne, međutim nakon dugog cekanja na tuzilastvo niko me nije posjetio, svjesno sam izasao prihvatajuci posljedice izlaska i kazne od 3sata za LTA u demorganu jer sam bio primoran, nakon toga budem banovan za izbjegavanje RolePlaya a to nije nikako razlog jer da jeste uradio bih to odma prilikom hapsenja a ne nakon toliko cekanja, ne krivim admina niti bilo kog drugog ali nikad ranije nisam imao problem s pravilima niti administracijom, pozivam vas na razumijevanje jer je ovo apsolutni nesporazum uostalom mozete provjeriti moja upozorenja/warnove i sami se uvjerit da nisam problematican tip igraca, postovanje svako dobro i hvala unapred.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/WW4MH5s
LTA Nesporazum, priveden u prostorije PD stanice sasvim korektno, nakon cega mi je receno da cekam odluku tuzilastva na rok kazne, međutim nakon dugog cekanja na tuzilastvo niko me nije posjetio, svjesno sam izasao prihvatajuci posljedice izlaska i kazne od 3sata za LTA u demorganu jer sam bio primoran, nakon toga budem banovan za izbjegavanje RolePlaya a to nije nikako razlog jer da jeste uradio bih to odma prilikom hapsenja a ne nakon toliko cekanja, ne krivim admina niti bilo kog drugog ali nikad ranije nisam imao problem s pravilima niti administracijom, pozivam vas na razumijevanje jer je ovo apsolutni nesporazum uostalom mozete provjeriti moja upozorenja/warnove i sami se uvjerit da nisam problematican tip igraca, postovanje svako dobro i hvala unapred.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.973
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27
@Pavel Miljanic | Konj

Branislav Bojanic | Bane

Branislav Bojanic | Bane

Majstor Žena
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):Jun 16, 2026
Poruka:362
Reaction score:0
Poena:60
Pozdrav, Sa vama je Administrator level 1 & Forum Administrator | Branislav Bojanić | Bane
Odgovoriću na ovaj zahtev, jer sam ja prosledio Administratoru snimak za kaznu jer je moja situacija.
Igrač je uredno uhapšen, nakon našeg poziva tužilaštva i izlaska iz ćelija prolazi nešto više od minut nakon čega igrač izlazi iz igrice.
Menadžmentu će biti dostavljen video dokaz.
​

Personalize

Top Bottom