S
Spartanac01
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Oktobar 8, 2026
Poruka:2
Reaction score:0
Poena:0
Starost:25
- - Vaš ID
- 688-445
- - In-game nickname admina
- Pavel_Miljanic
- - Razlog kazne
- Pravilo Projekta 4.19
- - Datum i vreme kazne
- 07.10.2026, 1 dan 3 sata
- - Kratak opis situacije
- LTA Nesporazum, priveden u prostorije PD stanice sasvim korektno, nakon cega mi je receno da cekam odluku tuzilastva na rok kazne, međutim nakon dugog cekanja na tuzilastvo niko me nije posjetio, svjesno sam izasao prihvatajuci posljedice izlaska i kazne od 3sata za LTA u demorganu jer sam bio primoran, nakon toga budem banovan za izbjegavanje RolePlaya a to nije nikako razlog jer da jeste uradio bih to odma prilikom hapsenja a ne nakon toliko cekanja, ne krivim admina niti bilo kog drugog ali nikad ranije nisam imao problem s pravilima niti administracijom, pozivam vas na razumijevanje jer je ovo apsolutni nesporazum uostalom mozete provjeriti moja upozorenja/warnove i sami se uvjerit da nisam problematican tip igraca, postovanje svako dobro i hvala unapred.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/WW4MH5s
LTA Nesporazum, priveden u prostorije PD stanice sasvim korektno, nakon cega mi je receno da cekam odluku tuzilastva na rok kazne, međutim nakon dugog cekanja na tuzilastvo niko me nije posjetio, svjesno sam izasao prihvatajuci posljedice izlaska i kazne od 3sata za LTA u demorganu jer sam bio primoran, nakon toga budem banovan za izbjegavanje RolePlaya a to nije nikako razlog jer da jeste uradio bih to odma prilikom hapsenja a ne nakon toliko cekanja, ne krivim admina niti bilo kog drugog ali nikad ranije nisam imao problem s pravilima niti administracijom, pozivam vas na razumijevanje jer je ovo apsolutni nesporazum uostalom mozete provjeriti moja upozorenja/warnove i sami se uvjerit da nisam problematican tip igraca, postovanje svako dobro i hvala unapred.