PREGLEDANO Zahtev za Unban | №555

Status
Not open for further replies.
S

Sinisa Smakaj

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
Pravilo Projekta 3.3 i 5.7
- Datum i vreme kazne
dobio sam 08.02.2026 na 31dan
- Kratak opis situacije
poceo sam da vredjam ljude oko sebe iz frustracije i nervoze zbog drugih ljudi sto su mi srusili rolpley
- Screenshot kazne
https://cdn.discordapp.com/attachments/1460312479404921038/1470500486837964963/IMG_7033.jpg?ex=698b85cc&is=698a344c&hm=3174496ccd351cec2fde992ebfbfdc9063062864502fa420b904b62602b0a16e&
Da li je moguce da dobijem un-ban izvinjavam se na mojoj gresci i razumem sta sam sve rekao ali u besu i frustraciji sam kernuo svasta da pricam i da vicem na coveka koji me je uhapsio iz razloga zato sto igraju mala deca koja nemaju r od rolpleya a ja se trudim vec 2 meseca svaki dan da rp-am kako je dogledno i u skladu ali neka mala deca to nece razumeti i u zilju je samo da se zabave i odu ja sam iz besa krenuo da se derem i da govorim stvari koji su van pravila moj ispad sto sam dopustio da me iznerviraju i padnem na njihove provokacije zao mi je da dobijem ban na ovoliko zbog nekih tamo ljudi koji udju samo u server sprdaju druge i ruse tudji rolpley i pritom izadju sa servera i ne dobiju ban i opet tako kroz par dana ja se trudim da sve to iskuliram ali kad se ovo desilo lupila me je nervoza i bes nisam vise mogao da trpim i nesvesno sam uradio i rekao sta se sve desilo ako moze da me unbanujete bio bi vam zahvalan stvarno nemam volju da nekome naudi i povredim nekoka ja se izvinjavam jos jednom na tome sto se desilo i shvatio sam svoju gresku i razumem da admini ne mogu da postignu sve da pohvataju kad je toliko velik server od 400 ljudi razumem sve i zeleo bih da postanem media partmen zato sto sam skoro kod svakoga na tik toku znam se sa dosta njih i znam da rolpleyam za kameru izvinite jos jednom na mojim ispadima nije bilo namerno desilo se iz besa i frustracije

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Postavite validan video snimak te situacije u roku od 12h.

S

Sinisa Smakaj

Gost Prestolnice
Igrač

ja nemam snimak te situacije jer kada sam dobio ban automacki me je izbacilo sa rage i medal nije mogao da snimi tu situaciju jer kad se ugasi program i medal se gasi i ne mogu da klipam nista sto je bilo pre.

S

Sinisa Smakaj

Gost Prestolnice
Igrač
da li neko od admina moze da resi ovaj ban ili ne cekam preko 5 dana odgovor hvala unapred

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Posalji mi svoj ID.

Cone🚀

Cone🚀