S
Sinisa Smakaj
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Eric
- - Razlog kazne
- Pravilo Projekta 3.3 i 5.7
- - Datum i vreme kazne
- dobio sam 08.02.2026 na 31dan
- - Kratak opis situacije
- poceo sam da vredjam ljude oko sebe iz frustracije i nervoze zbog drugih ljudi sto su mi srusili rolpley
Da li je moguce da dobijem un-ban izvinjavam se na mojoj gresci i razumem sta sam sve rekao ali u besu i frustraciji sam kernuo svasta da pricam i da vicem na coveka koji me je uhapsio iz razloga zato sto igraju mala deca koja nemaju r od rolpleya a ja se trudim vec 2 meseca svaki dan da rp-am kako je dogledno i u skladu ali neka mala deca to nece razumeti i u zilju je samo da se zabave i odu ja sam iz besa krenuo da se derem i da govorim stvari koji su van pravila moj ispad sto sam dopustio da me iznerviraju i padnem na njihove provokacije zao mi je da dobijem ban na ovoliko zbog nekih tamo ljudi koji udju samo u server sprdaju druge i ruse tudji rolpley i pritom izadju sa servera i ne dobiju ban i opet tako kroz par dana ja se trudim da sve to iskuliram ali kad se ovo desilo lupila me je nervoza i bes nisam vise mogao da trpim i nesvesno sam uradio i rekao sta se sve desilo ako moze da me unbanujete bio bi vam zahvalan stvarno nemam volju da nekome naudi i povredim nekoka ja se izvinjavam jos jednom na tome sto se desilo i shvatio sam svoju gresku i razumem da admini ne mogu da postignu sve da pohvataju kad je toliko velik server od 400 ljudi razumem sve i zeleo bih da postanem media partmen zato sto sam skoro kod svakoga na tik toku znam se sa dosta njih i znam da rolpleyam za kameru izvinite jos jednom na mojim ispadima nije bilo namerno desilo se iz besa i frustracije