M
Marin_Cimcic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mixa , ne znam kako se zove u igrici
- - Razlog kazne
- cheat check
- - Datum i vreme kazne
- 5.19 sam banovan,perma ban
- - Kratak opis situacije
- skinuo redux na networku za koji sam tek posle kazne saznao da ima cheat u sebi,to vece kad sam dobio ban sam se pucao i nenormalno ubijao ljude,i samo odjednom me je mixa zvao na official discord,ja dosao,sherovao mu screen,bez da sam ja znao da imam aim,nanisanio sam,lokovalo mi je,bukvalno sam 15minuta koristio redux
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/nYUHJ2o
Ja se izvinjavam za to sto sam uradio,ne namerno sam skinuo redux za koji nisam znao da je citerski,koristio sam ga bukvalno 10-15 minuta,imam i 10ak svedoka koji su bili tada sa mnom na discordu,ja bih zamolio za unban jer mi se igra ovde,i ovde mi je sva ekipa koju znam i uzivo a i preko igrice,izvinjavam se za cheatovanje koje nisam radio namerno,odradio sam komplet windows sistem,znam da sam vec 1 banovan za cheatovanje pre 6meseci,ali to je bilo masovno kad nas je 7 8 skinulo neki shax,a ovaj put sam stvarno(verujte) slucajno,boga mi,ne skidam vise nikakva sranja nakon ovoga bez pitanja nekoga.Hvala unapred i ja mislim da bih trebao dobiti sansu da igram,jer nisam citer i ne znam ni sta je dozvoljeno a sta ne.