NA RAZMATRANJU Zahtev za unban

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mixa , ne znam kako se zove u igrici
- Razlog kazne
cheat check
- Datum i vreme kazne
5.19 sam banovan,perma ban
- Kratak opis situacije
skinuo redux na networku za koji sam tek posle kazne saznao da ima cheat u sebi,to vece kad sam dobio ban sam se pucao i nenormalno ubijao ljude,i samo odjednom me je mixa zvao na official discord,ja dosao,sherovao mu screen,bez da sam ja znao da imam aim,nanisanio sam,lokovalo mi je,bukvalno sam 15minuta koristio redux
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/nYUHJ2o
Ja se izvinjavam za to sto sam uradio,ne namerno sam skinuo redux za koji nisam znao da je citerski,koristio sam ga bukvalno 10-15 minuta,imam i 10ak svedoka koji su bili tada sa mnom na discordu,ja bih zamolio za unban jer mi se igra ovde,i ovde mi je sva ekipa koju znam i uzivo a i preko igrice,izvinjavam se za cheatovanje koje nisam radio namerno,odradio sam komplet windows sistem,znam da sam vec 1 banovan za cheatovanje pre 6meseci,ali to je bilo masovno kad nas je 7 8 skinulo neki shax,a ovaj put sam stvarno(verujte) slucajno,boga mi,ne skidam vise nikakva sranja nakon ovoga bez pitanja nekoga.Hvala unapred i ja mislim da bih trebao dobiti sansu da igram,jer nisam citer i ne znam ni sta je dozvoljeno a sta ne.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
i imam da dodam,da mi iskreno nije stalo do ove igrice ne bih uplacivao pare sigurno,a do sad sam uplatio bar 100e na donatorske poene,i stvarno mi nije poenta citovanje nego zabava i da na ovaj nacin potrosim svoje vreme

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mihail Sokolov
Tokom provere i pregleda na share screen utvrdjeno je da imas aimlock koji ne postoji na network graphics vec se to dodaje naknadno ili izmenjuje. Time si rekao da si nesvesno imao cheat redux koji nisi znao da ima prednost, a aimlock se najlakse provaljuje.

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Brate najiskrenije ni ne znam sta sam skidao i imao,znam da je sa networka jer nista drugo ni ne znam da skienm,eo boga mi buraz ne znam da sam imao cit,slobodno moze opet provera i pc check,i ti ili ko god da mi lepo namesti neki redux i to je to,boga mi krivo mi je da budem banovan i da ne igram gta ovde

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
ja bih najjiskrenije da zamolim za jos jednu sansu,i garantujem da se nesto slicno nece ponoviti,slobodno mogu biti stalno na specu,samo da mi se skine ovaj ban i da lepo nastavim da igram

Personalize

Top Bottom