PREGLED U TOKU Zahtev za UnBan

PREGLED U TOKU
Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
deljenje tudjih slika bez njegove dozvole
- Datum i vreme kazne
1.6.2026 100 godina
- Kratak opis situacije
Izvini Pedja Jasine oprosti mi molim te🙏🏻
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/3Urzt6J
Poštovana Administracio priznajem delio sam slike od Pedje Jasina sto nije dobro, ne da nije dobro nego ne SME NIKAKO da se uradi i stvarno se kajem zbog toga i kunem se u svog oca da se više nikada neće ponoviti. Majku nažalost nemam i nikada se ne bih zaklinjao u nešto ovako ozbiljno da nisam potpuno siguran u ono što govorim.Imajte milosti i unbanujte me. Obećavam vam da ukoliko bude neka kazna na forumu ili se neko bude požalio vama kao Administraciji na mene, sam ću obrisati igru i neću više praviti ovakve greške. Stvarno sam bio nervozan i dopustio sam da me bes prevlada i da uradim nešto što se nikako ne sme dogoditi.Znam da sam time ugrozio zajednicu servera i da takvo ponašanje nema opravdanje. U oca se kunem da se ovako nešto više nikada u životu neće desiti. Molim vas da mi poslednji put izađete u susret. Nisam bio kažnjavan dugo vremena i sada sam sam sebi napravio problem zbog svog nemara i neprimerenog ponašanja prema zajednici.Iskreno se kajem zbog svega što sam uradio, prihvatam da sam pogrešio i ne pokušavam da pronađem izgovor za svoje postupke. Samo vas molim da uzmete u obzir da sam svestan svoje greške, da mi je iskreno žao i da sam iz ovoga izvukao ozbiljnu pouku. Voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da budem korektan član zajednice i da se ovakav incident više nikada neće ponoviti.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić
Što se tiče same kazne i Perma bana, na osnovu prikupljenih dokaza, sa celokupnom situacijom je upoznat Menadžment, samim tim je i odluka Menadžmenta da igrač pod ID-em 523-047 bude Perma banovano. Smatram da je igrač pod ID-em 523-047 prekršio ozbiljno pravilo što se tiče
zajednice i pravila projekta. Moja odluka bi bila da lice ostane idalje na banu, ukoliko Menadžment ne donese drugačiju odluku.

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Molim vas braćo i sestre u životu se neće ponoviti više OBEĆAVAM nemojte ovako da se zavrsi

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
majke mi moje necu prekrsiti vise niti jedno pravilo do kraja mog zivota niko se nece zaliti na mene bicu miran ko bubica svega mi na svetu pogresio sam izvinicu mu se molim vas nemojte me odvajati od zajednice koju volim znam da sam je ugrozio i to vise nikada necu uraditi🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Oprostite svi i ti Pedja oprosti sto sam delio tvoje slike bez tvoje date dozvole izvini

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Predobra je zajednica stvarno i iskreno se kajem za to sto sam ucinio🙏🏻

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić
Isto tako da napomenem da je igrač sa ID-em 523-047 još dodatno banovan na svom alt akauntu.

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Postovani @Marko Eric | Venomatic odlicno znate pravila servera kao sto ih i ja znam to sto sam ja uradio delio slike bez dozvole to znam da je vec za nikad ne igrati na serveru od @Willa_ i @deker da li me smatrate toliko ne inteligentnim da bih za vreme svoga bana dosao i napravio multi acc znam da ne verujes ali imam i na Balkan Schoolu jedan moj karakter a jedan bratov ovde brat nije zeleo praviti svoj karakter zbog toga sto nije imao kad da igra od mene ponavljam ne morate da mi verujete od trenutka kad sam dobio ban ja razlog za paljenje kompjutera nemam.
Ali @Marko Eric | Venomatic ukoliko ti smetam ili mislis da nisam dostojan da budem clan zajednice i ne zelis posle svog ovog iskrenog kajanja i iskrenog izvinjavanja makar da razmotris sa to svoje malo empatije za moj UnBan onda odma odbijes zalbu smatram sebe zbog ovog ne uzornim clanom za zajednicu i najiskrenije se kajem ali jedno je pisati kao ovo sad a drugo je izvesti u delima ja samo kazem da ukoliko mi dopustite da nastavim da budem clan zajednice pravicu mnogo lep roleplay i obecavam da se bilo kakav tip krsenja pravila nece ponoviti

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
stvarno mi je krivo ne znam kako da vam objasnim koliko se kajem nisam usao na server 4 dana osecam se kao da je proslo godinu dana molim vas sve da mi izadjete u susret kunem vam se Isusom da se nece vise NIKAD ponoviti

Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
shvatio sam svoju greski i iskreno se kajem🙏🏻🙁

M

Malkee

Batonga
Igrač
stvarno mi je krivo ne znam kako da vam objasnim koliko se kajem nisam usao na server 4 dana osecam se kao da je proslo godinu dana molim vas sve da mi izadjete u susret kunem vam se Isusom da se nece vise NIKAD ponoviti
A one pretnje u dm kao dodji u voždovac ili na zvezdaru to nista

Personalize

Top Bottom