Dragomir Obradovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Eric
- - Razlog kazne
- deljenje tudjih slika bez njegove dozvole
- - Datum i vreme kazne
- 1.6.2026 100 godina
- - Kratak opis situacije
- Izvini Pedja Jasine oprosti mi molim te

- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/3Urzt6J
Poštovana Administracio priznajem delio sam slike od Pedje Jasina sto nije dobro, ne da nije dobro nego ne SME NIKAKO da se uradi i stvarno se kajem zbog toga i kunem se u svog oca da se više nikada neće ponoviti. Majku nažalost nemam i nikada se ne bih zaklinjao u nešto ovako ozbiljno da nisam potpuno siguran u ono što govorim.Imajte milosti i unbanujte me. Obećavam vam da ukoliko bude neka kazna na forumu ili se neko bude požalio vama kao Administraciji na mene, sam ću obrisati igru i neću više praviti ovakve greške. Stvarno sam bio nervozan i dopustio sam da me bes prevlada i da uradim nešto što se nikako ne sme dogoditi.Znam da sam time ugrozio zajednicu servera i da takvo ponašanje nema opravdanje. U oca se kunem da se ovako nešto više nikada u životu neće desiti. Molim vas da mi poslednji put izađete u susret. Nisam bio kažnjavan dugo vremena i sada sam sam sebi napravio problem zbog svog nemara i neprimerenog ponašanja prema zajednici.Iskreno se kajem zbog svega što sam uradio, prihvatam da sam pogrešio i ne pokušavam da pronađem izgovor za svoje postupke. Samo vas molim da uzmete u obzir da sam svestan svoje greške, da mi je iskreno žao i da sam iz ovoga izvukao ozbiljnu pouku. Voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da budem korektan član zajednice i da se ovakav incident više nikada neće ponoviti.