A
Asko Swarovski
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Darko Halilovic
- - Razlog kazne
- Vrijedjanje Porodice
- - Datum i vreme kazne
- 26/6/2026
- - Kratak opis situacije
- Došlo je do svađe nakon što je drugi igrač izgubio novac od mene na kockicama u igri, nakon čega je počeo vrijeđati mene i moju porodicu.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/xsL2v0m
Želio bih podnijeti zahtev za unban i zamoliti da još jednom razmotrite moj slučaj.Svjestan sam da sam prekršio pravila kada sam uzvraćao uvredama i ne pokušavam opravdati svoje ponašanje. Došlo je do svađe nakon što je drugi igrač izgubio novac od mene na kockicama u igri, nakon čega je počeo vrijeđati mene i moju porodicu. U afektu sam uzvratio istom mjerom, što je bila greška s moje strane.Znam da sam trebao ignorisati provokacije ili prijaviti igrača administraciji umjesto da ulazim u raspravu. Iskreno se kajem zbog svog ponašanja i razumijem zašto je administracija reagovala.
Molim vas da uzmete u obzir da se ovakva situacija neće ponoviti. Ukoliko mi pružite još jednu priliku, potrudiću se da poštujem sva pravila servera i da ubuduće svaku sličnu situaciju rješavam na ispravan način.
Molim vas da uzmete u obzir da se ovakva situacija neće ponoviti. Ukoliko mi pružite još jednu priliku, potrudiću se da poštujem sva pravila servera i da ubuduće svaku sličnu situaciju rješavam na ispravan način.