PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Darko Halilovic
- Razlog kazne
Vrijedjanje Porodice
- Datum i vreme kazne
26/6/2026
- Kratak opis situacije
Došlo je do svađe nakon što je drugi igrač izgubio novac od mene na kockicama u igri, nakon čega je počeo vrijeđati mene i moju porodicu.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/xsL2v0m
Želio bih podnijeti zahtev za unban i zamoliti da još jednom razmotrite moj slučaj.Svjestan sam da sam prekršio pravila kada sam uzvraćao uvredama i ne pokušavam opravdati svoje ponašanje. Došlo je do svađe nakon što je drugi igrač izgubio novac od mene na kockicama u igri, nakon čega je počeo vrijeđati mene i moju porodicu. U afektu sam uzvratio istom mjerom, što je bila greška s moje strane.Znam da sam trebao ignorisati provokacije ili prijaviti igrača administraciji umjesto da ulazim u raspravu. Iskreno se kajem zbog svog ponašanja i razumijem zašto je administracija reagovala.
Molim vas da uzmete u obzir da se ovakva situacija neće ponoviti. Ukoliko mi pružite još jednu priliku, potrudiću se da poštujem sva pravila servera i da ubuduće svaku sličnu situaciju rješavam na ispravan način.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Darko Halilovic | Kockar

D

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | Darko Halilovic | Kockar

Slusao sam vas odredjeni vremenski period kako ste jedan drugoga vredjali i pominjanje porodice sto je najstrozije kaznjivo. Smatram da je takvo ponasanje nedopustivo i da se treba odmah resiti.
Smatram da je ova kazna skroz korektna i nadam se ubuduce da ovakve stvari se nece ponavljati.

A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Pa da li je ikako moguce da se zagladi ova situacija,jer u ovoj situaciji nije povrijedjen staff niti bilo ko sa ovoga servera osim mene i doticnog,tako da ja mislim da bi bilo ono nekako korektno sto se tice strane vas da mi progledate kroz prste u ovoj situaciji u kojoj sam prvenac naravno ako se sta ponovi a sa moje strane svakako da nece vi znate sta vam je posao za raditi. Opet se izvinjavam i zahvaljujem L.P :)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize