PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
P

paki.123

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Joavana ivkov
- Razlog kazne
psovanje
- Datum i vreme kazne
21.06.2026
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
https://cdn.discordapp.com/attachments/1404604220262318254/1520130778577502360/image.png?ex=6a40139c&is=6a3ec21c&hm=33c29af5bee8cc0a2d0fa9ba451bb386911bf7008cec0e22bfa0abe4b05a77b6
Pozdrav. Želim iskreno da se izvinim zbog svog ponašanja i uvreda koje sam uputio admin timu. Bio sam nervozan i izgubio sam živce, ali to nije opravdanje za način na koji sam se ponašao. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i razumem ako zbog toga snosim posledice. Žao mi je zbog svega što sam rekao i obećavam da se ovakvo ponašanje neće ponoviti. Nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i dati mi priliku da pokažem da mogu da se ponašam mnogo bolje. Hvala što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku.Želim da znate da se iskreno kajem zbog svojih postupaka. Nisam imao nameru da bilo koga lično povredim ili omalovažim i svestan sam da sam svojim rečima pokazao veliko nepoštovanje prema ljudima koji ulažu svoje vreme da održavaju server.Voleo bih opet da zaigram na BMRP serveru znam da pise bez zahteva za unban ali rekao sam sebi daj da probam jer mi se bas igra i jos je poceo novi BP i sve sto je doslo x2 i ostalo.Ja se jos jednom izvinjavam celoj administraciji zbog ruznih reci.Ovo mi je prvi i poslednji put da sam psovao administraciju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Jovana Ivkov |Jejja

Iznesi svoje misljenje

P

paki.123

Gost Prestolnice
Igrač
ja se izvinjavam svakome ko se uvredio na moje reci bio sam nesto privatno nervozan i jos onda kockice sto sam izgubio 23 puta zaredom je dodatno doprinelo do toga ja se izvinjavam svima pogotovo jovani za moje reci koje nisu bile upucene njoj ali nema veze izvini jovana

Jovana Ivkov |Jejja

Jovana Ivkov |Jejja

Batonga
Deputy Head Curator
Legal Faction Leader
Igrač
Okružni Sud
Pozdrav, sa vama je Deputy Curator & Legal Faction Management | Jovana Ivkov | Jejja
Poštovani, uvrede upućene administraciji nisu prihvatljive i za takvo ponašanje ne postoji opravdanje, bez obzira na okolnosti. Cenimo što si se izvinio, ali odluka ostaje nepromenjena. Molimo te da ubuduće poštuješ pravila servera, takođe kaznu moraš da odslužiš do kraja.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize