P
paki.123
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Joavana ivkov
- - Razlog kazne
- psovanje
- - Datum i vreme kazne
- 21.06.2026
- - Kratak opis situacije
- .
Pozdrav. Želim iskreno da se izvinim zbog svog ponašanja i uvreda koje sam uputio admin timu. Bio sam nervozan i izgubio sam živce, ali to nije opravdanje za način na koji sam se ponašao. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i razumem ako zbog toga snosim posledice. Žao mi je zbog svega što sam rekao i obećavam da se ovakvo ponašanje neće ponoviti. Nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i dati mi priliku da pokažem da mogu da se ponašam mnogo bolje. Hvala što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku.Želim da znate da se iskreno kajem zbog svojih postupaka. Nisam imao nameru da bilo koga lično povredim ili omalovažim i svestan sam da sam svojim rečima pokazao veliko nepoštovanje prema ljudima koji ulažu svoje vreme da održavaju server.Voleo bih opet da zaigram na BMRP serveru znam da pise bez zahteva za unban ali rekao sam sebi daj da probam jer mi se bas igra i jos je poceo novi BP i sve sto je doslo x2 i ostalo.Ja se jos jednom izvinjavam celoj administraciji zbog ruznih reci.Ovo mi je prvi i poslednji put da sam psovao administraciju.