PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
nedozvoljen redux(napisano).
- Datum i vreme kazne
Ne sjecam se(jun).
- Kratak opis situacije
Postovana administracijo, Postavljam zahtev za unban(891-102) zbog ne dozvoljenog reduxa koji nisam koristio, vec sam ga imao skinuto davno gdje pise da je obrisan. Uradio sam restart sistema kompjutera. Mislim da zasluzujem jos jednu sansu sa obrizrom da ne ometam rp ili bilo sta drugo, sve se na forumu moze vidjeti gdje sam samo jednom okacen.Iako nije proslo dugo vremena nedostaje mi igra na serveru kao i druzenje. Nisam imao namjeru da skidam niti da koristim cheat, takodje objavljujem videje na tiktok, media partner sam i ne bih objavljivao svaki dan videje i prijavljivao se da imam nesto ilegalno. Volio bih i molim vas da mi pruzite jos jednu sansu, a ja u buduce necu skidati reduxe, jedino one provjerene. Hvala unaprijed.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mY4fOtWY8r2QLVx1d
Rečeno mi je da trazim ponovo sredinom jula(10og).

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Mihajlo Simić | Miki

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, radi protokola koji mora da se ispuni, javi se pocetkom avgusta. Biće ti tada dodeljena zadnja šansa koju ako ponovo napraviš glupost, neće ti biti više pružena šansa. Kao što rekoh javi se prvog avgusta ili na tamo kad si spreman. Cilj je da u toku kazne se ugledate na greške i ispravite ih.

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 | Deputy CheatHunters Menager | Mihajlo Simic
postavi ponovo zahtev pocetkom avgusta, zahtev odbijen.

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Pozdrav, radi protokola koji mora da se ispuni, javi se pocetkom avgusta. Biće ti tada dodeljena zadnja šansa koju ako ponovo napraviš glupost, neće ti biti više pružena šansa. Kao što rekoh javi se prvog avgusta ili na tamo kad si spreman. Cilj je da u toku kazne se ugledate na greške i ispravite ih.
Razumijem, javiću se 1og avgusta…Samo ne znam dokle vise, kad sam dobio ban receno mi je za dvije nedjelje, postavim zahtev za dvije nedjelje kaze mi se sredinom jula(10og), postavim 10og kaze mi se 1og avgusta. Thread 'Zahtev za unban' https://forum.bmrp.rs/threads/zahtev-za-unban.113149/

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Ja ne znam sto je ovo, evo bez tebe Miksa ti ne znas sto cinis. Ti si reka decku prije 2 sedmice, da postavi zahtijev za 2 nedelje, evo sad kazes 1-og avgusta, ja ne znam sto je ovo...

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
A sad kao prica da su se drugi zalili kako citeri dobiju unban za nedelju, dvije, pa nismo sa kruske pali.

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
A to sto si ti reka prije dvije nedelje za dvije nedelje to nista jel???
Polako zoki, nema veze, ali stvarno da sam ga koristio nebi ovoliko pisao za unban… Samo sto sam do sad mislio da su citeri oni koji kad ga instaliraju i koriste ga i boli ih. Bas me interesuje ko se to zalio i kome smeta da se ja vratim, da sam pucao kroz zidove, imao aim lock ili nesto pa ajde da kazes stvarno lik smeta…

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom