PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
872-102
- Razlog kazne
Svadja i psovanje
- Datum i vreme kazne
11/8 16:00
- Kratak opis situacije
Kaznjen sam banom od 2 nedelje sto se poklopilo sa istekom roka za placanje komunalija koji je upravo sad za dan-dva, cime bih izbgubio stanove u koje sam jako puno ulozio i time bio prekomerno ostecen sto je iznad svake mere i granice. Ne trazim izbegavanje kazne ili skracivanje bana, samo da mi odlozite na jedan dan kako bih to zavrsio i postavio neke aute na prodaju, cime se inace i bavim. Smatram da nije bilo neophodno da se posle bana od 24h direktno u nastavku doda i ovaj od 2 nedelje bez mogucnosti da se pripremim za to putovanje na Bahame :) i makar stignem da regulisem racune i izbegnem totalnu stetu, sto bi potpuno obesmislilo dalji ostanak u gradu posle toliko ulozenog truda i vremena, a i novca. S obzirom da mi fale jos 2-3 dana i do 400. nivoa i zagarantovanog auta, sto sam se takodje dosta trudio da postignem, bilo bi idealno ako bih recimo dobio postedu za koji dan da i to zaokruzim, jer sam vec blizu 390. nivoa, ali to vec ostavljam vama da odlucite da li je moj zahtev preteran.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/jCaob5t
Molba za unban makar na 1 dan ili deo dana da bih platio komunalije kako ne bih izgubio stanove dok sam u procesu razmatranja zalbe #114356.

P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Ispravka: datum i vreme kazne je bio 13/8 04:53 kao sto se vidi na slici, sto je bukvalno direktno u nastavku nakon zavrsenog bana od 24h

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:75
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Administrator | Roleplay Quality Standards Team | Event Team

Zahtev za UnBan se
ODBIJA.
Ne mozemo vam odlagati ban. Prekrsili ste pravilo i kaznjeni za taj prekrsaj. Odlaganje se ne radi.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom