PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
baka

baka

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
nepoznat
- Datum i vreme kazne
oko 20 do 00;00 22.08
- Kratak opis situacije
Banovan sam bez ikakvog razloga i ucene mixa diora koju mozete videti u sledecim slikama.Takodje od kad igram na ovom serveru koristim internet koi pustam preko telefona hot spot i to je razlog zbog kog nekad izgleda da neprimam dmg,takodje kupio sam nov komp ima 5 dana otp za koji mi Mixa Dior trayi diketnan dokaz da sam ga kupio pre 5 dana navjerovatnije u vidu racuna
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/MvawoCG
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Reaction score:0
Od prve registracije koristiš isti statički IP. Što je ne moguće ukoliko nemaš dogovorenu uslugu sa MTEL-om.

Svaki mobilni SIM card ima dinamički promenjivi IP.

Opet nešto skrivaš a nećeš reći šta.

baka

baka

Batonga
Igrač
Od prve registracije koristiš isti statički IP. Što je ne moguće ukoliko nemaš dogovorenu uslugu sa MTEL-om.

Svaki mobilni SIM card ima dinamički promenjivi IP.

Opet nešto skrivaš a nećeš reći šta.
Samo želim da se ispravim i pojasnim situaciju jer se nisam dobro izrazio. U tom telefonu nemam nikakvu SIM karticu niti koristim mobilni internet. Telefon mi je povezan na kućni MTEL Wi-Fi (ruter), a sa kućištem je spojen preko USB kabla preko opcije USB deljenje. Pošto moje novo kućište nema Wi-Fi karticu, telefon mi služi bukvalno samo kao antena da bi kompjuter uhvatio moj kućni internet. Zato mi je IP adresa statička i ista od prvog dana, jer je to običan kućni net, a ne mobilni

baka

baka

Batonga
Igrač
Želim hronološki da objasnim kako je tekla ova situacija jer je u pitanju klasično podmetanje bana bez ikakvog dokaza:
  1. Ultimatum u DM: Mixa Dior mi je prvo poslao poruke (koje se vide na slici) gde mi preti perma banom ako "ne priznam" šta imam (čit ili bag). Pošto nemam ništa i ne želim da priznajem laži, zahtevao sam PC check.
  2. Namešten i prekinut PC Check: Nakon tih poruka me zovu u kanal za proveru. Međutim, na pola provere Mixa i njegov tim prekidaju PC check uz izgovor da Mixa ima obaveze i mora da ide. Rečeno mi je: "Vrati se da igraš, zvaćemo te opet kad dođe da završimo."
  3. Ban iza leđa: Čim sam izašao sa servera, drugovi mi javljaju da sam banovan pod razlogom "nepoznat"

baka

baka

Batonga
Igrač
Zahtevam da se ovaj PC check završi do kraja i profesionalno, a ne da dobijam ban zato što administrator nema vremena da završi proveru koju je sam započeo ili zato što nisam hteo da priznam laž u porukama

baka

baka

Batonga
Igrač
Samo želim da se ispravim i pojasnim situaciju jer se nisam dobro izrazio. U tom telefonu nemam nikakvu SIM karticu niti koristim mobilni internet. Telefon mi je povezan na kućni MTEL Wi-Fi (ruter), a sa kućištem je spojen preko USB kabla preko opcije USB deljenje. Pošto moje novo kućište nema Wi-Fi karticu, telefon mi služi bukvalno samo kao antena da bi kompjuter uhvatio moj kućni internet. Zato mi je IP adresa statička i ista od prvog dana, jer je to običan kućni net, a ne mobilni
"SaboT, to što imam isti IP od prvog dana je valjda dokaz da sam čist igrač koji nikada nije menjao IP da zaobilazi banove koje nisam ni imao bili su kratki kao npr ova situacija niti koristio VPN. To je moj regularni kućni MTEL net i logovi to samo potvrđuju

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@SaboT

Mozes li napisati tvoje krajnje misljenje po svemu ovome?

Personalize

Top Bottom