Ruter mi nije spojen LAN kablom jer se nalazi u sasvim drugoj sobi i nemam razvučen kabal kroz kuću do novog kompjutera. Pošto nemam Wi-Fi karticu na matičnoj ploči, koristim telefon preko USB-a samo kao antenu da uhvatim taj kućni Wi-Fi. To je cela filozofija oko interneta i tu nema nikakve manipulacije.
Ali moram da naglasim da SaboT ovde namerno skreće temu sa glavnog problema. Moja žalba i moj ban nemaju nikakve veze sa ovim tehnikalijama oko kablova koje SaboT sada izmišlja.
Glavni problem ovde je sledeći:
- Mixa Dior mi je u privatnim porukama postavio ultimatum da priznam čit ili bag, ili ću dobiti perma ban.
- Pošto nemam ništa i neću da priznajem laži, tražio sam PC check na koji sam odmah pristao.
- Pozvan sam na proveri, administracija je prekinula PC check na pola jer je Mixa morao da ide, rekli su mi da nastavim da igram i da će me zvati kasnije, a onda su me banovali "na kvarno" dok sam bio oflajn sa razlogom "nepoznat".
SaboT sada pokušava da opravda taj nekorektan ban pričom o "manipulaciji internetom", iako je sam priznao da imam istu statičku adresu od prvog dana (što znači da mi je net stabilan).
Molim Coneta da pogleda suštinu ove žalbe. Banovan sam bez završenog PC check-a i bez ijednog dokaza, samo zato što nisam hteo da priznam nešto što nemam u Mixijevim porukama. Ja sam i dalje tu i čekam vas na Discordu da se ta provera završi do kraja profesionalno. Imate li na proslom pc cheku kako ste me pitali u vezi toga sve u vezi usb,fleski/aobjasnio isto kako koristim internet prije ovoga svega mislim da imate i to u arhivu mozda neku ako cuvate pc kontrole snimane.