V
Vuk DiLauro
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš ID
- 172-469
- - In-game nickname admina
- Ne piše
- - Razlog kazne
- PC check
- - Datum i vreme kazne
- 16.07.2026. u 00:20h
- - Kratak opis situacije
- (Detekcija eksternog hardvera/uređaja pod sumnjom za cheat)
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/nFhQIcP
Obraćam vam se sa molbom za ponovno razmatranje moje zabrane pristupa serveru. Želeo bih da iznesem nekoliko ključnih tehničkih činjenica koje dokazuju da nisam koristio nikakav cheat niti nedozvoljena sredstva, kao i da je u pitanju nesporazum oko logova eksternog uređaja.
Molim vas da uzmete u obzir sledeće stavke:
- Uređaj nije bio povezan: Eksterni uređaj na koji se sumnja nije bio uključen niti povezan sa mojim računarom još od mog prethodnog bana. Fizički je nemoguće da je uticao na igru na vašem serveru jer u tom periodu uopšte nije bio u funkciji.
- Poštovanje datog obećanja i kill logovi: Smatram da svoje obećanje dato u prvom zahtevu nisam prekršio. Slobodno možete detaljno proveriti moje kill logove na serveru kako biste se i sami uverili u to i videli da je moja igra bila u potpunosti čista.
- Uređaj nema memoriju i ne može se programirati: Taj eksterni uređaj uopšte nema sopstvenu memoriju i tehnički je nemoguće bilo šta memorisati ili programirati na njemu.
- Uređaj nije bio povezan: Sumnjivi uređaj nije bio priključen niti u upotrebi još od mog prošlog bana. Fizički je nemoguće da je na bilo koji način uticao na moju igru jer uopšte
Kako bih otklonio svaku sumnju i pokazao maksimalnu kooperativnost, u međuvremenu sam uradio kompletnu reinstalaciju operativnog sistema. Računar je sada potpuno čist, bez ikakvih starih zapisa ili logova.
Razlozi za ponovno razmatranje
- Povratak zajednici: Nedostaje mi igranje sa ekipom i kvalitetan RP na vašem serveru, gde sam proveo mnogo vremena poštujući pravila.
- Garancija i spremnost na proveru: Potpuno sam svestan pravila i spreman sam da u bilo kom trenutku ponovo prođem detaljan PC check kako biste se uverili da je sve 100% čisto.
- Spremnost na Account Reset: Spreman sam i na potpun reset naloga (Money/Acc Reset) ukoliko je to potrebno, jer mi novac i imovina na serveru ne znače ništa u poređenju sa prilikama da ponovo igram sa drugarima.
Srdačan pozdrav,
Vuk Racic (172-469)