PREGLED U TOKU Zahtev za Unban

PREGLED U TOKU
V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
172-469
- In-game nickname admina
Ne piše
- Razlog kazne
PC check
- Datum i vreme kazne
16.07.2026. u 00:20h
- Kratak opis situacije
(Detekcija eksternog hardvera/uređaja pod sumnjom za cheat)
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/nFhQIcP

Obraćam vam se sa molbom za ponovno razmatranje moje zabrane pristupa serveru. Želeo bih da iznesem nekoliko ključnih tehničkih činjenica koje dokazuju da nisam koristio nikakav cheat niti nedozvoljena sredstva, kao i da je u pitanju nesporazum oko logova eksternog uređaja.

Molim vas da uzmete u obzir sledeće stavke:

• Uređaj nije bio povezan: Eksterni uređaj na koji se sumnja nije bio uključen niti povezan sa mojim računarom još od mog prethodnog bana. Fizički je nemoguće da je uticao na igru na vašem serveru jer u tom periodu uopšte nije bio u funkciji.
  • Poštovanje datog obećanja i kill logovi: Smatram da svoje obećanje dato u prvom zahtevu nisam prekršio. Slobodno možete detaljno proveriti moje kill logove na serveru kako biste se i sami uverili u to i videli da je moja igra bila u potpunosti čista.
    • Uređaj nema memoriju i ne može se programirati: Taj eksterni uređaj uopšte nema sopstvenu memoriju i tehnički je nemoguće bilo šta memorisati ili programirati na njemu.
    • Uređaj nije bio povezan: Sumnjivi uređaj nije bio priključen niti u upotrebi još od mog prošlog bana. Fizički je nemoguće da je na bilo koji način uticao na moju igru jer uopšte

Kako bih otklonio svaku sumnju i pokazao maksimalnu kooperativnost, u međuvremenu sam uradio kompletnu reinstalaciju operativnog sistema. Računar je sada potpuno čist, bez ikakvih starih zapisa ili logova.

Razlozi za ponovno razmatranje

• Povratak zajednici: Nedostaje mi igranje sa ekipom i kvalitetan RP na vašem serveru, gde sam proveo mnogo vremena poštujući pravila.
  • Garancija i spremnost na proveru: Potpuno sam svestan pravila i spreman sam da u bilo kom trenutku ponovo prođem detaljan PC check kako biste se uverili da je sve 100% čisto.
  • Spremnost na Account Reset: Spreman sam i na potpun reset naloga (Money/Acc Reset) ukoliko je to potrebno, jer mi novac i imovina na serveru ne znače ništa u poređenju sa prilikama da ponovo igram sa drugarima.
Nadam se da ćete prepoznati moju iskrenost i pružiti mi opet šansu da se vratim igri sa drugarima.

Srdačan pozdrav,

Vuk Racic (172-469)

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:26
@Mihail Sokolov | Mixa izjasni se odmah, 2 mjeseca je na isteku.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Pozdrav, Igraču je prvi put bio nadjen softver koji konfigurise dma ploču time je banovan perma. Posle toga je dobio unban uz naravno obećanje da neće više koristiti čit i da će igrati pošteno no medjutim, dobijali smo prijave za njega da ima neku prednost, te smo odradili proveru i utvrdjeno je sa jasnim dokazima da ima hardver makcu dma plocu.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Pozdrav, Igraču je prvi put bio nadjen softver koji konfigurise dma ploču time je banovan perma. Posle toga je dobio unban uz naravno obećanje da neće više koristiti čit i da će igrati pošteno no medjutim, dobijali smo prijave za njega da ima neku prednost, te smo odradili proveru i utvrdjeno je sa jasnim dokazima da ima hardver makcu dma plocu.
Znaci tvoje je mišljenje da igrač ne treba dobit unban?

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Znaci tvoje je mišljenje da igrač ne treba dobit unban?
S obzirom da je vec bio banovan 2 puta za jedno te isto mislim da ne zaslužuje unban.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Jedini način za ponovno igrati na serveru je /anull accounta odnosno brisanje svega i PC check? Ukoliko treći put budeš uhvaćen, igranje na ovom serveru je zauvijek završeno.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Jedini način za ponovno igrati na serveru je /anull accounta odnosno brisanje svega i PC check? Ukoliko treći put budeš uhvaćen, igranje na ovom serveru je zauvijek završeno.
To bi moglo da se izvede, ukoliko se Vuk Račić složi da mu se obriše skroz karakter i da mu se odradi pc check, moćiće da zaigra uz zadnju šansu.

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Slažem se evo moj diskord Vuk9992

Personalize

Top Bottom