T
Travar
Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Jun 13, 2026
Poruka:3
Reaction score:0
Poena:30
- - In-game nickname admina
- marko eric
- - Razlog kazne
- vredjanje administracije
- - Datum i vreme kazne
- pre oko 4 meseca
- - Kratak opis situacije
- ja u bazi sprdam se sa drugom gazim ga autom i samo me admin teleportuje u neku sobu i tamo me tera da citam pravila i ja mu kazem bio sam u bazi i sprdao sam se sa drugom i nista pocnem ja da citam i skrolujem ja na dole i vidim da me on tera da citam oko 200 pravila. I nista i on me posalje u jail na jedno 2h za DB, i tu su me spucale emocije nepravde i poceo sam u reportabu da vredjam administraciju i dobio perma ban. Proslo je dovoljno dugo kajem se za moja dela i zelim da se vratim ponovo da igram. Izvinjavam se administraciji.
- - Screenshot kazne
- ako treba mogu da nabavim
ja u bazi sprdam se sa drugom gazim ga autom i samo me admin teleportuje u neku sobu i tamo me tera da citam pravila i ja mu kazem bio sam u bazi i sprdao sam se sa drugom i nista pocnem ja da citam i skrolujem ja na dole i vidim da me on tera da citam oko 200 pravila.
I nista i on me posalje u jail na jedno 2h za DB, i tu su me spucale emocije nepravde i poceo sam u reportabu da vredjam administraciju i dobio perma ban.
Proslo je dovoljno dugo kajem se za moja dela i zelim da se vratim ponovo da igram.
Izvinjavam se administraciji.
I nista i on me posalje u jail na jedno 2h za DB, i tu su me spucale emocije nepravde i poceo sam u reportabu da vredjam administraciju i dobio perma ban.
Proslo je dovoljno dugo kajem se za moja dela i zelim da se vratim ponovo da igram.
Izvinjavam se administraciji.