PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
T

Travar

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):Jun 13, 2026
Poruka:3
Reaction score:0
Poena:30
- In-game nickname admina
marko eric
- Razlog kazne
vredjanje administracije
- Datum i vreme kazne
pre oko 4 meseca
- Kratak opis situacije
ja u bazi sprdam se sa drugom gazim ga autom i samo me admin teleportuje u neku sobu i tamo me tera da citam pravila i ja mu kazem bio sam u bazi i sprdao sam se sa drugom i nista pocnem ja da citam i skrolujem ja na dole i vidim da me on tera da citam oko 200 pravila. I nista i on me posalje u jail na jedno 2h za DB, i tu su me spucale emocije nepravde i poceo sam u reportabu da vredjam administraciju i dobio perma ban. Proslo je dovoljno dugo kajem se za moja dela i zelim da se vratim ponovo da igram. Izvinjavam se administraciji.
- Screenshot kazne
ako treba mogu da nabavim
ja u bazi sprdam se sa drugom gazim ga autom i samo me admin teleportuje u neku sobu i tamo me tera da citam pravila i ja mu kazem bio sam u bazi i sprdao sam se sa drugom i nista pocnem ja da citam i skrolujem ja na dole i vidim da me on tera da citam oko 200 pravila.
I nista i on me posalje u jail na jedno 2h za DB, i tu su me spucale emocije nepravde i poceo sam u reportabu da vredjam administraciju i dobio perma ban.
Proslo je dovoljno dugo kajem se za moja dela i zelim da se vratim ponovo da igram.
Izvinjavam se administraciji.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.852
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27
@Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:154
Reaction score:1
Poena:60
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic
Zahtev za unban je odobren.

Ubuduće obrati više pažnje na svoje ponašanje, kako tokom igre, tako i u komunikaciji sa administracijom. Razumemo da si reagovao u afektu, ali vređanje administracije nije prihvatljivo i ovakve situacije ne smeju da se ponove.

Ovu priliku shvati ozbiljno, jer ukoliko ponovo dođe do sličnog ponašanja, nećeš dobiti još jednu ovakvu šansu.

Želimo ti prijatnu igru i dobrodošao nazad na BMRP.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize

Top Bottom