F
Filip2000
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 18, 2026
Poruka:5
Reaction score:0
Poena:5
- - Vaš ID
- Prvi ID:600-841 Drugi ID:328-285
- - In-game nickname admina
- Prvi mislim da je: Filip Lukic Drugi:Drago Sentije
- - Razlog kazne
- Multi Akaunt
- - Datum i vreme kazne
- Perma ban
- - Kratak opis situacije
- Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred
- - Screenshot kazne
- "C:\Users\Filip\Pictures\viber_image_2026-09-18_16-09-42-139.jpg"
Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred