NA RAZMATRANJU Zahtev za Unban

F

Filip2000

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 18, 2026
Poruka:5
Reaction score:0
Poena:5
- Vaš ID
Prvi ID:600-841 Drugi ID:328-285
- In-game nickname admina
Prvi mislim da je: Filip Lukic Drugi:Drago Sentije
- Razlog kazne
Multi Akaunt
- Datum i vreme kazne
Perma ban
- Kratak opis situacije
Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred
- Screenshot kazne
"C:\Users\Filip\Pictures\viber_image_2026-09-18_16-09-42-139.jpg"
Postovana admistracijo ovim putem zelim da vam se izvinim i da vam kaze sta je bilo. Ja sam na mom prvom acc i glavnom igrao server od kad se otvorio i tu sam bio ID:600-841. Ja sam na tom akauntu dobio perma ban. I pravio sam odmor od role pleja i sad pre neki 10 dana sam probao da udjem u gta na rage i video sam da mi trazi lozinku i gmail ja sam uneo sve tacne podatke i izaslo mi je kao da taj akaunt ne postoji pisao sam i epic suportu da mi pomugnu i oni su rekli da taj akaunt ne postoji sa time sam se bakcao neki 5 dana i odlucio sam da kupis novi ga za 15 evra na epicu i krenm bmrp ispocetka posto su me drugari terali i sve to i ja reko ajde. I posle nekih 2-3 dana igranje bmrp na novok akauntu sam dobio ban mislim da je perma. Ovim putem bi zamolio administraciju da mi ucine i da mi daju samo jednu priliku da zaigram na ovom odlicnom serveru i da bude sve okej. Hvala unapred. Za slike koje vam trebaju ili voic da vam sve pokazen ja sam spremam da vidite da nista nisam slaogao. hvala unapred

F

Filip2000

Početnik
Igrač
Hvala unapred oped...

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:161
Reaction score:1
Poena:60
F

Filip2000

Početnik
Igrač
Hvala na brzom odgovoru Ako odlucite da mi date unban ID:328-285 posto onaj acc ne radi Hvala unapred

F

Filip2000

Početnik
Igrač
Ako bi mogli da me unbanate evo moji drugari svi igraju sprdaju se i pucaju pa ono bas mi je smor ako bi mogli i naravno necu vise nikad ni jedno pravilo da prekrsim

F

Filip2000

Početnik
Igrač
Ako bi mogli dami date sansu opet da zaigram na ovom serveru i da se sprdamo svi lepo samo zelim da se izvinim opet nisam hteo nista lose da uradim hvala unapred administraciji srdacan pozdrav....

Personalize

Top Bottom