PREGLEDANO Zalba i na igraca i na staff

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872102
- ID prekršioca
322492
- Vreme prekršaja
11:35
- Opis situacije
Kaznjen sam zatvorom i na kraju banovan od strane admina "Mixa Dior" sa ukupno 2h a u svemu sam JA bio zrtva maltretiranja i protracenog vremena ni za sta. Pored svega nisam ni pozvan na razgovor niti je razmotrena moja verzija price vec samo na osvnovu jedne strane sto je totalno nedopustivo! Nestrucni sluzbenik obezbedjenja vlade me je tejzovao iz auta na bicikli i udarao autom na sta je usledila diskusija, cime mi je napakovao da odbijam poslusnost i ne izvrsavam naredjenja dok ne vodi racuna o svojim ovlascenjima i ponasanju. Dosao sam po nalog vlade da odradim posao a ne da izvrsavam teror. Vlada nije pod opsadom ni zabranom da se ne sme uci biciklom, a pokretni stubici koje imaju nisu "kapija" kao u vojsci ili zandarmeriji vec blokada za automobile dok pesaci i biciklisti mogu proci kao i svuda u svetu. Svakako doticni nije imao prava da me udara i tejzuje, jer nisam ni bezao ni mahao oruzjem, niti sam naoruzan, vec bez reci dovezao biciklu do klupe i parkirao je, medjutim on se nije zadovoljio ni time dok u potpunosti ne bude po njegovom sto je van svake pameti. On ce biti prijavljen nadleznima a zelim da se razmotri i ovaj postupak admina koji je uvazio samo jednu stranu. Kazna mi vec istiza za 26 minuta tako da me sad i ne morate oslobadjati, ali vodite racuna sta radite i angazujte strucno i zrelo osoblje jer i iznad popa ima pop, uostalom VI OD NAS ZAVISITE a ne obrnuto, servera ima na pregrst pa vam ne ide na ruku da se ovako izivljavate.
- Dokazi
https://youtu.be/DzTOVeONWf4
- Koju odluku smatrate pravednom
Prepustite slucaj nekom nadleznom doticnog admina
Kazna od strane admina bez ikakvog razgovora samnom ni provere validnosti izjave drugog ucesnika 761-005 koji me je prijavio, dok je isti napravio mnogo vece prekrsaje

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
I ZASTO SAM DOBIO DEMORGAN KAD NISAM NI RUKU DIGAO NA IKOGA NITI SAM BIO NAORUZAN???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Niti sam opsovao ni koristio ruzne reci osim sto sam mu rekao da je kreten zbog nebuloza svojih zahteva. Kad bi tako kaznjavali one koji to stvarno zasluzuju, a protiv kojih se i ja licno borim i prijavljujem jer ih je grad pun, ovo mesto bi imalo mnogo vecu perspektivu, a vi se zapitajte zasto vise ne mozete ni 500 igraca da sakupite.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
@Mixa Dior | Mixa

Molim te izjasni se povodom zalbe od strane igraca.

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
@Mixa Dior | Mixa

Molim te izjasni se povodom zalbe od strane igraca.
Niti znam na sta je on imao da se zali jer sam ja zrtva u celom slucaju niti si ti imao prava da me osudis tek tako, daj mi broj zalbe jer podizem tuzbu i protiv njega a i protiv tebe cu

Mixa Dior | Mixa

Mixa Dior | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Moderator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Moderator | Mixa Dior
Sto se tice vase kazne, admin koji vas je kaznio je @Nemanja Cvijic | Beli povodom zalbe na forumu. Jedino sto sam ja uradio jeste dobio zahtev od forum teama da vas kaznim in game na sta sam uradio. Nemam nikakve veze sa ovim dogadjajem time prepustam forum adminu da se izjasni.

Zalba na forumu na koju ste dobili kaznu je:

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Forum Manager | Relja Obradovic
Video snimak koji ste nam prosledili za žalbu na staff se ne podudara sa snimcima koje ste okačili u žalbi na igrača za koju ste kažnjeni.
Zamoliću da ponovo postavite žalbu sa adekvatnim video dokazom.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom