P
Petar Uskokovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872102
- - ID prekršioca
- 322492
- - Vreme prekršaja
- 11:35
- - Opis situacije
- Kaznjen sam zatvorom i na kraju banovan od strane admina "Mixa Dior" sa ukupno 2h a u svemu sam JA bio zrtva maltretiranja i protracenog vremena ni za sta. Pored svega nisam ni pozvan na razgovor niti je razmotrena moja verzija price vec samo na osvnovu jedne strane sto je totalno nedopustivo! Nestrucni sluzbenik obezbedjenja vlade me je tejzovao iz auta na bicikli i udarao autom na sta je usledila diskusija, cime mi je napakovao da odbijam poslusnost i ne izvrsavam naredjenja dok ne vodi racuna o svojim ovlascenjima i ponasanju. Dosao sam po nalog vlade da odradim posao a ne da izvrsavam teror. Vlada nije pod opsadom ni zabranom da se ne sme uci biciklom, a pokretni stubici koje imaju nisu "kapija" kao u vojsci ili zandarmeriji vec blokada za automobile dok pesaci i biciklisti mogu proci kao i svuda u svetu. Svakako doticni nije imao prava da me udara i tejzuje, jer nisam ni bezao ni mahao oruzjem, niti sam naoruzan, vec bez reci dovezao biciklu do klupe i parkirao je, medjutim on se nije zadovoljio ni time dok u potpunosti ne bude po njegovom sto je van svake pameti. On ce biti prijavljen nadleznima a zelim da se razmotri i ovaj postupak admina koji je uvazio samo jednu stranu. Kazna mi vec istiza za 26 minuta tako da me sad i ne morate oslobadjati, ali vodite racuna sta radite i angazujte strucno i zrelo osoblje jer i iznad popa ima pop, uostalom VI OD NAS ZAVISITE a ne obrnuto, servera ima na pregrst pa vam ne ide na ruku da se ovako izivljavate.
- - Dokazi
- https://youtu.be/DzTOVeONWf4
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Prepustite slucaj nekom nadleznom doticnog admina
Kazna od strane admina bez ikakvog razgovora samnom ni provere validnosti izjave drugog ucesnika 761-005 koji me je prijavio, dok je isti napravio mnogo vece prekrsaje