hazard
Šmeker
Igrač
Reaction score:2
- - Vaš in-game nickname
- Anatoly Mogilevich
- - Vaš ID
- 857-275
- - ID prekršioca
- 144-487 & 887-107
- - Vreme prekršaja
- 21:47
- - Opis situacije
- Dolazimo na Objekat 7 da startamo pljacku, tu je pozicionirano vozilo BIA-e koje izgleda prazno, iz istog izlazi covjek koji prvi cilja puskom u mene dok drugi naknadno napusta vozilo na sta ja otvaram paljbu jer je njima kao legali dozvoljeni pucati na nas prije starta
Nakon razgovora sa Ivanom Klajnom upoznat sam sa cinjenicom da je on osoba koja je ukljucena u cjelokupnu situaciju jer je jedan od lica koji su prvi poceli da ciljaju na mene. Takodje u razgovoru je spomenuo da je vise puta IG rekao 'odalji se' sto se na mom POV-u jasno cuje, tacnije ne cuje, da je ista receno. U nastavku on se poziva na cinjenicu da je meni u tom momentu puska na glavi, sto je nebulozno s obzirom da sam izasao iz vozila i sam imao pusku u ruci dok druga osoba iz BIA-e jos uvijek nije ni bila vidljiva vec sjedila u autu. Nikola Rakocevic u sustini koliko sam shvatio nije nista ni dejstvovao po pitanju kazne vec je manje vise samo izvrsio nalog za upozorenje/pacifist izdat od Ivana Klajna vjerujem bez sagledanja ikakvih dokaza. Upozorenje + pacifist su izdani za '4.10. Death Match (DM) – ubijanje ili nanošenje štete bez IC razloga.' na sta je moje pitanje, koji tacno bolji IC razlog postoji za pucanje/ubijanje nekog od samoodbrane?