baka
Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 18, 2025
Poruka:53
Reaction score:1
Poena:50
- - Vaš in-game nickname
- Kosta Princip
- - Vaš ID
- 825 - 575
- - ID prekršioca
- vise njih
- - Vreme prekršaja
- 01:30
- - Opis situacije
- Juce su mi radili pc check i nista prosao kao i ostalih 20 x puta, te danas m opet portaju kaze bit ce ti ovo zadnji pc cudno malo,te kazu da su pronasli skripru preko tog programa NAPSE koji ima smetnje ponekad detektuje bezazlene softere kao kritican.
Pozdrav administracijo. Dobio sam obavijest da je skener očitao Script detected. Želim naglasiti da ne koristim nikakve cheatove za GTA V niti RageMP. Pretpostavljam da je riječ o lažnoj uzbuni zbog softvera koji koristim u pozadini (npr. Logitech G HUB makroi / Discord overlay / ReShade za grafiku).
Molim vas da mi kažete točno ime datoteke ili lokaciju koju je sustav označio kako bismo utvrdili o čemu se radi. Potpuno sam dostupan za ponovni pregled računala uživo putem Discorda ili AnyDeska kako bih dokazao da nemam nikakav nedopušteni softver. Hvala na razumijevanju." i kaze mi admin da sam vec jedan put bio banovan pa ce kazna biti veca a ja nikad do sad nisam bio bnovan sto se tice bmrp.
Molim vas da mi kažete točno ime datoteke ili lokaciju koju je sustav označio kako bismo utvrdili o čemu se radi. Potpuno sam dostupan za ponovni pregled računala uživo putem Discorda ili AnyDeska kako bih dokazao da nemam nikakav nedopušteni softver. Hvala na razumijevanju." i kaze mi admin da sam vec jedan put bio banovan pa ce kazna biti veca a ja nikad do sad nisam bio bnovan sto se tice bmrp.