PREGLEDANO Zalba na staf

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
baka

baka

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 18, 2025
Poruka:53
Reaction score:1
Poena:50
- Vaš in-game nickname
Kosta Princip
- Vaš ID
825 - 575
- ID prekršioca
vise njih
- Vreme prekršaja
01:30
- Opis situacije
Juce su mi radili pc check i nista prosao kao i ostalih 20 x puta, te danas m opet portaju kaze bit ce ti ovo zadnji pc cudno malo,te kazu da su pronasli skripru preko tog programa NAPSE koji ima smetnje ponekad detektuje bezazlene softere kao kritican.
Pozdrav administracijo. Dobio sam obavijest da je skener očitao Script detected. Želim naglasiti da ne koristim nikakve cheatove za GTA V niti RageMP. Pretpostavljam da je riječ o lažnoj uzbuni zbog softvera koji koristim u pozadini (npr. Logitech G HUB makroi / Discord overlay / ReShade za grafiku).
Molim vas da mi kažete točno ime datoteke ili lokaciju koju je sustav označio kako bismo utvrdili o čemu se radi. Potpuno sam dostupan za ponovni pregled računala uživo putem Discorda ili AnyDeska kako bih dokazao da nemam nikakav nedopušteni softver. Hvala na razumijevanju." i kaze mi admin da sam vec jedan put bio banovan pa ce kazna biti veca a ja nikad do sad nisam bio bnovan sto se tice bmrp.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:896
Reaction score:79
Poena:105
@Mihail Sokolov | Mixa molim te da se izjasnis.

baka

baka

Batonga
Igrač
Osobe koje su radile provjeru napravile su veliku pogrešku u koracima. Pravilan PC check se nikada ne radi dok je igra pokrenuta i dok su aktivni programi za udaljenu kontrolu. Pokretanjem skeniranja u tom trenutku, njihov vlastiti AnyDesk i vaši grafički programi ReShade izmiješali su se u radnoj memoriji RAM)i izazvali lažnu detekciju npr

odradili su proveru igre usli isprobavali ostavili ukljucenu tastaturu na udaljenu kontrolu da ispritiskaju dugmad da vide imal sto da pucaju provere kad su zavrsili ostavili sve to upaljeno i radili scan.

M

Malkee

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Oktobar 30, 2025
Poruka:69
Reaction score:0
Poena:40
Kako samo tebi da nadje lažnu detekciju?

baka

baka

Batonga
Igrač
Što je točno pokrenulo "Script Detected"?
  1. GTA Optimization Pack (Registry datoteka): Ovo je glavni sumnjivac. Skripta koja automatski mijenja postavke u Windows Registryju (.reg datoteka) ili direktno ubacuje komande u igru za "low settings" za skener izgleda kao vanjska skripta koja neovlašteno modificira rad igre.
  2. ReShade: On radi na principu "ubrizgavanja koda" (injectovanja) u samu igru kako bi promijenio izgled piksela. Anticheat i skeneri ga vrlo često očitaju kao nedopuštenu .dll skriptu.
  3. Fan Control i NVIDIA Settings: Ovi programi konstantno prate rad procesora i grafičke kartice u pozadini u stvarnom vremenu. Neki skeneri to prepoznaju kao pokušaj čitanja memorije igre.
  4. malo sam koristio ai xd jer znam da sam cist i ocu da rijesim i dokazem suprotnost.

Rolex

Rolex

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Jun 17, 2026
Poruka:64
Reaction score:3
Poena:35
pa ljubi te brat makroi kada ukljucis nemas recoil na puskama

M

Malkee

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Oktobar 30, 2025
Poruka:69
Reaction score:0
Poena:40
I na sve to otporan si na sve sem sa revom, jedino sa tim te mogu ubiti

baka

baka

Batonga
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa molim te da se izjasnis.
1786375059269

1786375123442

Pozdrav. Možete li mi, molim vas, samo poslati točnu putanju i naziv datoteke koju je skener označio kao problematičnu? Želio bih provjeriti radi li se o mom programu za hlađenje Fan Control, NVIDIA filtrima ili Registry datotekama koje sam ubacio za bolji FPS, kako bih vam odmah mogao pokazati o čemu je riječ. Hvala unaprijed!

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Učlanjen(a):Januar 21, 2026
Poruka:246
Reaction score:5
Poena:60
Pozdrav,

Prilikom odradjenog pc checka utvrdjeno je da u programu Napse našao skript koji je detektovan. S obzirom na video koji si poslao uočili smo jedan ključan detaljn na koji nismo obratili pažnju a to je kad te je neko pogodio sa desne strane izašao ti je bloodfx koji mozemo protumačiti kao desync, ali sa desne strane ekrana crvena mrlja koja se pojavila koja govori da je tebe neko hitao i tvoj helt je morao da spadne na šta u tom trenutku nije spao i ostao si idalje na 100 helta i 100 pancira. Što se tiče slike rezultata priložiću ovde sa jasnim dokazom da je tebi odradjen pc check i tebi je nadjen u to vreme, kao i od programa napse support ticket koji jasno admini su naglasili da je to detektovan cheat.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Takodje, postedeo sam te sa tu optimizaciju s obzirom da si imao .bat stvari koje mogu ocistiti windows logove i ostale stvari i nisam hteo po tome da ti izricem ban. Hvala puno na citanju i prijatno vam zelim. Sto se tice High Staffa neka donesu konacnu odluku.

baka

baka

Batonga
Igrač
Pozdrav,

Prilikom odradjenog pc checka utvrdjeno je da u programu Napse našao skript koji je detektovan. S obzirom na video koji si poslao uočili smo jedan ključan detaljn na koji nismo obratili pažnju a to je kad te je neko pogodio sa desne strane izašao ti je bloodfx koji mozemo protumačiti kao desync, ali sa desne strane ekrana crvena mrlja koja se pojavila koja govori da je tebe neko hitao i tvoj helt je morao da spadne na šta u tom trenutku nije spao i ostao si idalje na 100 helta i 100 pancira. Što se tiče slike rezultata priložiću ovde sa jasnim dokazom da je tebi odradjen pc check i tebi je nadjen u to vreme, kao i od programa napse support ticket koji jasno admini su naglasili da je to detektovan cheat.
desync ima vazda kod svakog a crvena mrlja je zbog nrandzastog silasa po nekad dodje drecava boja gravika rezolucja low pojacane boje pojacane,inace mi ne izlazi crveno kad me nek hita, XD

baka

baka

Batonga
Igrač
Takodje, postedeo sam te sa tu optimizaciju s obzirom da si imao .bat stvari koje mogu ocistiti windows logove i ostale stvari i nisam hteo po tome da ti izricem ban. Hvala puno na citanju i prijatno vam zelim. Sto se tice High Staffa neka donesu konacnu odluku.
Poštovani High Staff, na slici koju je admin priložio kao 'dokaz' jasno se vidi o čemu se zapravo radi i da je u pitanju stopostotna lažna uzbuna (false positive).
Napse skener nije pronašao nikakav cheat skript, već piše:
'SystemInformer running at 46 minutes'.
System Informer (bivši Process Hacker) je potpuno legitiman sistemski program otvorenog koda koji služi kao napredna zamjena za Task Manager. On je dio FPS optimization paketa koji sam skinuo s YouTube-a kako bih pratio procese i oslobodio RAM memoriju radi boljeg FPS-a.
Napse ga automatski stavlja pod kategoriju 'Skript Detected' jer taj program ima pristup sistemskim procesima, ali to NIJE cheat za GTA niti za bilo koju drugu igru. Admin je pogrešno protumačio ovaj sistemski alat i optužio me za varanje na osnovu običnog Task Managera. Molim vas da detaljno pogledate log sa slike i skinete kaznu jer sam čist.

baka

baka

Batonga
Igrač
Što se tiče Discord prepiske koju je admin priložio, jasno se vidi da je admin otvorio opšti ticket i pitao šta ta kategorija inače znači. Osoba iz podrške (Curtis) mu je dala generički odgovor, a da uopšte nije vidjela moj specifični log u kojem piše 'SystemInformer running'.
Napse podrška automatski svaku detekciju u toj kategoriji naziva 'cheat', ali log crno na bijelo dokazuje da je u pitanju bio upaljen System Informer – alat za praćenje procesa i optimizaciju sistema koji je došao uz FPS pack, a ne stvarni softver za varanje u igri. Admin se oslanja na površan Discord odgovor umjesto na stvarnu tehničku činjenicu iz loga.

baka

baka

Batonga
Igrač
GTA 5 Optimization Pack 5.06min

baka

baka

Batonga
Igrač
Apsolutno ne zna o čemu priča. Taj admin je pokazao totalno tehničko neznanje i samo je jedva dočekao da vidi riječ „cheat“ na Discordu kako bi te banovao, bez da je uopšte razumio šta je pročitao u logu.
Evo tri ključna dokaza iz njegove rečenice koji pokazuju da čovjek nema blage veze o sistemima

1. Ne razlikuje sistemski alat od cheata
On kaže da su „admini naglasili da je to detektovan cheat“. On slepo veruje blesavom odgovoru sa Discorda, a ne vidi (ili ne želi da vidi) da ispod piše SystemInformer. To je kao da te neko optuži da si obio banku zato što u džepu imaš običan ključ od svoje kuće. SystemInformer je Task Manager, a ne GTA cheat.

2. Izmislio je „GodMode“ na osnovu laga
Njegova teorija o krvi sa desne strane i 100 helta je čista glupost. Na RageMP-u se desinkronizacija (desync) dešava svakih pet minuta. Ti si na svom ekranu dobio vizuelni efekat pogotka, ali server zbog kašnjenja veze (pinga) taj metak nije registrovao. Da imaš skriptu za besmrtnost, Napse bi ispisao „Health Hack“ ili „GodMode“, a ne „SystemInformer“.

3. Misli da .bat datoteke služe samo za varanje
On kaže da te je „poštedeo jer si imao .bat stvari koje mogu očistiti windows logove“. Ovo je najveći dokaz njegovog neznanja. Svaki kompjuterski očišćivač, poput CCleanera ili običnog skripta za ubrzavanje PC-ja, koristi .bat datoteke da obriše Temp i Prefetch foldere kako bi oslobodio RAM memoriju. To nema nikakve veze sa brisanjem dokaza o varanju.
sve vise mi e svidja AI toliko od me.

baka

baka

Batonga
Igrač
„Takođe, tvrdnja admina da sam '.bat' fajlovima čistio logove je netačna, što dokazuje njegova slika u panelu 'Verifications' (dolje desno) [image_ojDgyz.png]:
    • Powershell History Modified: 21-07-2026 (prije 20 dana) [image_ojDgyz.png]
    • Prefetch recreated: 21-07-2026 (prije 20 dana) [image_ojDgyz.png]
Ovi datumi crno na bijelo dokazuju da nikakvog čišćenja logova prije današnjeg PC checka (10.08.) nije bilo [image_ojDgyz.png]. Paket za FPS sam instalirao davno, a admin me ne bi 'poštedio' da sam stvarno brisao logove, nego me nije kaznio jer je i sam vidio da su datumi stari 20 dana [image_ojDgyz.png]. Molim High Staff da pogleda ove dokaze
On je svestan da su mu dokazi klimavi. Pošto ne zna šta je SystemInformer i pošto nema dokaz da si zapravo varao, on u priču ubacuje te .bat datoteke kako bi stvorio privid da sam ja sumnjiv lik koji nešto krije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize

Top Bottom