PREGLEDANO Žalba na Staff | №131

Status
Not open for further replies.
Miloš Arsić

Miloš Arsić

Batonga
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
MIlos Arsic
- Vaš ID
666 643
- ID prekršioca
Vukan Mandic Gemas, ne znam ID
- Vreme prekršaja
7:30
- Opis situacije
Nakon moje zalbe na igraca koji me je ''skemovao'' tako sto umesto zbira sam ukucao 7550 po bundevi i dobio 80 bundeva po ceni jedne, jer nisam znao uopste kako funkcionise, iste sekunde, PONAVLJAM, ISTE SEKUNDE, smo oboje uvideli gresku, gde je on rekao da ce dati pare a nije vec je pobegao, i kasnije kad sam ga nahvatao u nananasu gde je opet kupovao bundeve i placao preko id-a, rekao je da ce njegov '' drugar '' da mi odgovori, imam video, sto je aludirao da ima nekog u administraciji jelte, Vukadin Mandic odbija zalbu prilazem skrinsot kako bi videli odgovor odbijanja ,dakle po njemu nije skem, vec je moja greska, cekaj moja greska je sto u rp stituaciji, ja ne mogu da ga iznabadam i uzmem moje bundeve nazad, RP prica u RL na pijaci das koji dinar vise, uvidis odmah, covek ti vrati, ako hocemo da se vodimo RP logikom, nije proslo ni seknuda, odmah je uvidjena greska, jos pritom ispadnem covek i odvezam ga do bankomata i skinem bundeve sa nanansa i spustim cenu, na sve to to nije ''skem'', molim, ali da ironija bude veca mogu koristi situaciju za RP, kao sto je napisao za reket,za kidnapovanje, i tako dalje, pa da li je realno da neko kao admin uzme i posavetujete te tako nesto, jer da je situacija bila RP da li bi stvarno lik mogao da pobegne a da ne plati, ccc, cringe zaista. Ps: Pare mi ne trebaju, ni bundeve, ali glupo bi bilo da se takve stvari dopustaju i da se ponavljaju, jer zbog takvih stvari ljudi izgube volju igrati.
- Dokazi
Skrin u dopisu, klipove saljem po zelji.
- Koju odluku smatrate pravednom
Pravda da pobedi.
Zalba na na odbijenu zalbu.

Attachments

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    185.1 KB · Views: 18
Miloš Arsić

Miloš Arsić

Batonga
Media Partner 1
Igrač
Zelim da se vodimo samo vasim sloganom

''Kod mnogih servera RP ostaje samo u nazivu. Ali za nas je Roleplay nešto drugo — to je simulacija stvarnosti i prijateljska atmosfera servera sa hiljadama igrača online. ''

kao i sledecim pravilima

5.6. Zabranjeno je iskorišćavanje bugova/server grešaka ili propusta u pravilima.
[Demorgan 120 min / Ban 7-14 dana + konfiskacija dobijenih itema/valuta]
Napomena:
Obavezno je prijavljivanje bugova u odgovarajućem delu foruma.

5.17. Zabranjene prevare i manipulacije igračima.
[Ban 7-31 dan + konfiskacija i obeštećenje]

Zloupotreba greske nije RP situacija, da je situacija bila RP ne bi mogao da mi kaze '' JA CU RECI DA SAM TI DAO PARE'', em je nonrp em je rp2win, sta treba da prekrsim 10 pravila, jer me neki mentol ''skema'' zamislite sada situaciju, nov igrac dodje skuplja budneve i onda se pojavi ovakav mentos, dajte molim vas, ovde nema RP situacija, znaci dogadjaj se dogodio IC ali situacija nije RP jer bi se GRESKA resavala u okviru RP -a uz dogovor kroz Rp pricu sa posledicama i bez skrivanje tehnicke greske, ako cemo time da se vodimo tom filozofijom, objektivno je da se ovde RP PRICA nije dogodila, ovde se greska iskoristila mimo RPa i to neko kao admin MORA znati, pogtovo to sto je greska odmah primecena nije bilo tu predhodne rp price niti je postojao konsenzus da opravda ovakvu razumenu,PRIMERA radi, dam ti 80 aifona za 10 dinara, RP situacija? nije greska? resenje kroz RP? CCC, nije ovde postojalo RP ponasanje,tako da smatram da su saveti jako losi i da samo mogu da naprave gore po mene ili po nekog ko procita iste, ps: to je moje misljenje, toliko od mene...

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, ja sam Admin lvl 1 Gemas

Ponavljam ti nisi gledao koju cifru upisujes, sto znaci licno je tvoja greska sto nisi pogledao “sitan tekst”.

Dalje, moguce je da te prevare u stvarnom zivotu.
Mozes poruciti bilo sta, pa u paketu dobijes ciglu.

Ja sam ti dao predlog da nastavite tu situaciju Roleplay putem, kao sto je pracenje igraca kidnapovanje istog, reketiranje istog igraca dok ti ne vrati novac.
Zasto svoj propust zelis da kaznis OOC putem?​

Miloš Arsić

Miloš Arsić

Batonga
Media Partner 1
Igrač
Da,ali onda situacija nema veze sa RP-om, jer nije resena u okviru istog, tehnicka greska je u pitanja koja je uvidena odmah, nije narucen paket, vec je dat uzivo kes, mozes se sjebati za par hiljada uzivo, ali neces sigurno dati 590 000 vise ,nemoj zezati, ne moze taj predlog piti vodu, niti voditi primerom slanja, jer nije identican, jer je situacija nevidjen nonrp u svakom smislu te reci, ponavljam, drugacije bi bilo da nije odmah uvidjeno isto i da je rp prica bila kompletna, da sam ja kasnije provalio itd, ovako je tehnicka greska koja je zloupotrbljena,tako da tvoj savet je los kako god okrenes.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom