Miloš Arsić
Batonga
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- MIlos Arsic
- - Vaš ID
- 666 643
- - ID prekršioca
- Vukan Mandic Gemas, ne znam ID
- - Vreme prekršaja
- 7:30
- - Opis situacije
- Nakon moje zalbe na igraca koji me je ''skemovao'' tako sto umesto zbira sam ukucao 7550 po bundevi i dobio 80 bundeva po ceni jedne, jer nisam znao uopste kako funkcionise, iste sekunde, PONAVLJAM, ISTE SEKUNDE, smo oboje uvideli gresku, gde je on rekao da ce dati pare a nije vec je pobegao, i kasnije kad sam ga nahvatao u nananasu gde je opet kupovao bundeve i placao preko id-a, rekao je da ce njegov '' drugar '' da mi odgovori, imam video, sto je aludirao da ima nekog u administraciji jelte, Vukadin Mandic odbija zalbu prilazem skrinsot kako bi videli odgovor odbijanja ,dakle po njemu nije skem, vec je moja greska, cekaj moja greska je sto u rp stituaciji, ja ne mogu da ga iznabadam i uzmem moje bundeve nazad, RP prica u RL na pijaci das koji dinar vise, uvidis odmah, covek ti vrati, ako hocemo da se vodimo RP logikom, nije proslo ni seknuda, odmah je uvidjena greska, jos pritom ispadnem covek i odvezam ga do bankomata i skinem bundeve sa nanansa i spustim cenu, na sve to to nije ''skem'', molim, ali da ironija bude veca mogu koristi situaciju za RP, kao sto je napisao za reket,za kidnapovanje, i tako dalje, pa da li je realno da neko kao admin uzme i posavetujete te tako nesto, jer da je situacija bila RP da li bi stvarno lik mogao da pobegne a da ne plati, ccc, cringe zaista. Ps: Pare mi ne trebaju, ni bundeve, ali glupo bi bilo da se takve stvari dopustaju i da se ponavljaju, jer zbog takvih stvari ljudi izgube volju igrati.
- - Dokazi
- Skrin u dopisu, klipove saljem po zelji.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Pravda da pobedi.
Zalba na na odbijenu zalbu.