PREGLEDANO Žalba na Staff | №158

Status
Not open for further replies.
V

Vuk Lavic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Vuk Lavic
- Vaš ID
296-529
- ID prekršioca
Nox
- Vreme prekršaja
19:45
- Opis situacije
ja bio afk i vratio se i vidio da sam banovan pod razlogom cheat check
- Dokazi
https://cdn.discordapp.com/attachments/1406344101997183097/1439329091135344700/image.png?ex=691a1f2c&is=6918cdac&hm=a9baf237ff40e313d6e56776535f9ff956c84138515e399cd3ee327f0dcc09a7&
- Koju odluku smatrate pravednom
bilo kakvu proveru koja utice na ovu situaciju
Tokom igranja na serveru BMRP uvek sam postovao sve propisane smernice i igrao iskljucivo na regularan nacin bez koriscenja bilo kakvih zabranjenih radnji dodataka ili programa U trenutku kada sam morao da se udaljim od racunara zbog vecere ostavio sam igru ukljucenu i bio AFK priblizno deset minuta U tom periodu nisam bio prisutan u igri niti sam mogao da uticem na bilo sta sto se desava Naknadno mi je drug iz porodice na serveru javio da sam banovan bez mogucnosti podnosenja zahteva za unban uz obrazlozenje da je u pitanju navodni cheatIskreno veoma mi je tesko da objasnim situaciju prikazanu u dostavljenom klipu Neposredno pre odlaska AFK radio sam na radnom stolu sastavljao i rastavljao oruzje pa postoji mogucnost da je radni sto ostao aktivan i da je doslo do neke tehnicke greske ili buga koji je mogao ostaviti utisak Prema navodima moj lik nije mogao da umre uprkos tome sto je bilo pucato na mene od strane administracije koja me je pomerila na pc check dok sam bio afk sto mi je potpuno nejasno i ne uklapa se u moje stvarne radnje u igriVazno je napomenuti da nakon dobijanja bana nisam vrsio nikakve izmene brisanja na racunaru. U potpunosti sam spreman da u bilo kom trenutku dam PC check kao i sve dodatne provere koje administracija bude smatrala potrebnim Oduvek sam igrao posteno u skladu sa pravilima servera i nikada nisam imao nameru niti potrebu da koristim bilo sta sto bi mi dalo nepravednu prednostZelja mi je samo da se utvrdi stvarno stanje i da ukoliko je doslo do greske ili tehnickog propusta to bude uzeto u obzir. Hvala!

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Noks Smith | noxsm Izjasni se.

Noks Smith | noxsm

Noks Smith | noxsm

Dr.Mr.
Igrač
Reaction score:11
Pozdrav sa tobom je admin lvl 2 Noks Smith
Prilikom pracenja igraca ja sam ga licno teleportovan na PC Check.
Igrac je imao upljen mod gde posle svakog hita nije primao demage. Snimak je dokumenotan i to je validni dokaz za perma ban.

V

Vuk Lavic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Postovana administracijo,
Zelim jos jednom da pojasnim celu situaciju u vezi provere jer mi je veoma vazno da se razume sta se desilo. Nisam video trenutak kada sam bio bringovan na pc check jer u tom periodu nisam bio za racunarom sto sam i naglasio ranije Nikada nisam bezao ni od jedne provere i uvek sam bio spreman da se odmah odazovem Isto tako i sinoc samo par minuta nakon sto sam dobio ban trazio sam da mi se uradi kompletna provera ali nisam dobio priliku da to uradimo ili da objasnim situaciju Zao mi je sto je doslo do ovoga jer ne zelim da se stvori slika da izbegavam provere ili da radim bilo sta sto nije u skladu sa pravilima Verujem da je moguce da je doslo do tehnickih problema bilo da se radi o konekciji ili necemu sto je uticalo na to da ne mogu da umrem dok me admin puca radi provere da li imam nesto nedozvoljeno Zelim da napomenem i da smo nedavno dosli na server i da smo odmah napravili svoju familiju Trudimo se da budemo aktivni igraci i da ucestvujemo u zajednici na sto bolji nacin Postujemo apsolutno sva pravila i zelimo da igramo fer i korektno jer nam je stvarno stalo do servera i do toga da izgradimo dobar i pozitivno prihvacen autoritet kod svih igraca Uvek sam bio otvoren za svaku proveru i stojim iza toga i sada Ako je moguce zeleo bih da mi date priliku da ponovo zaigram kao i da prodjem pc check kako bi se sve razjasnilo i kako bismo izbegli nesporazume Ja sam spreman odmah i u bilo kom trenutku da obavim proveru bez ikakvih problema Hvala vam unapred na razumevanju i nadam se da ce se ova situacija resiti na najbolji moguci nacin

Noks Smith | noxsm

Noks Smith | noxsm

Dr.Mr.
Igrač
Reaction score:11
Pozdrav @Vuk Tata nakon detaljno pregledanih logova kao i situacije dosao sam do sledeceg:
Prilikom analize teleportovanja primetili smo da nije bilo vidljivog oštećenja (damage), što ukazuje na mogućnost da je došlo do d-sync-a ili grešaka u samim teksturama, kao i potencijalnog mešanja dimenzija igre. U ovom trenutku, ovu situaciju možemo okarakterisati kao d-sync ili tehnički bag.

Obaveštavamo vas da je unban odobren i da možete nastaviti sa igranjem. Vaša spremnost da sarađujete i obavite PC check je uzeta u obzir i doprinosi rešavanju ove situacije u koliko vas pozovemo na proveru.

Napominjemo da ćemo u narednom periodu pratiti logove i ponašanje u igri kako bismo se uverili da sve dalje radnje budu u skladu sa pravilima servera. Ovo je standardna procedura koja se primenjuje na sve igrače u sličnim okolnostima.

Hvala na razumevanju Noks Smith.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom